server Server huren
Hewlett Packard Enterprise

ProLiant DL380 gen10

Hewlett Packard Enterprise ProLiant DL380 gen10 huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

HPE ProLiant DL380 Gen10 huren

De HPE ProLiant DL380 Gen10 is ontworpen om kosten en complexiteit te verminderen, de Intel® Xeon® Processor Scalable Family met tot wel 71% prestatiewinst en 27% meer cores2, plus het HPE 2666 MT/s DDR4 SmartMemory met ondersteuning voor 3.0 TB6 en tot wel 11%3 sneller dan 2400 MT/s. Het ondersteunt 12 Gb/s SAS, en tot 20 NVMe-schijven plus een breed scala aan compute-opties. HPE Persistent Memory, geoptimaliseerd op HPE ProLiant Servers, biedt ongekende prestatieniveaus voor databases en analytische workloads.

HPE DL380 Gen10 tijdelijk huren

Tijdelijk de HPE DL380 Gen10 huren, leasen of as a service afnemen? IRENT levert op maat gemaakte systeemconfiguraties op locatie. Indien het een escalatie/ calamiteit betreft en je snel vervangende systemen nodig hebt, is het huren van een DL380 Gen10 een snelle, daadkrachtige en effectieve oplossing. Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

HPE DL380 Gen10  en aanvullende diensten

Naast het leveren van een op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van de DL380 Gen10:

  1. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van systemen aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
  2. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
  3. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;
  4. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de hardware onder een Hardware as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.

De ProLiant DL380 Gen10 huren bij IRENT

Overweeg jij nieuwe HPE ProLiant DL380 Gen10  te plaatsen in je datacenter? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze systemen passen binnen jouw huidige datacenter. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op jouw toekomstvisie. Om te testen of de systemen aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Dan kun jij de ProLiant DL380Gen10 zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de DL380 Gen10? Neem dan contact met ons op!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.