server Server huren
Hewlett Packard Enterprise

ProLiant DL560 gen10

Hewlett Packard Enterprise ProLiant DL560 gen10 huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

HPE ProLiant DL560 Gen10 huren

Ben je op zoek naar een dichte, maar zeer schaalbare server voor jouw datacenter applicatie- en virtualisatiebehoeften? HPE ProLiant DL560 Gen10 Server is een high-density, 4P server met hoge prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid, in een 2U chassis. De HPE ProLiant DL560 Gen10 Server ondersteunt de Intel® Xeon® Scalable processoren met een prestatiewinst tot 68%1 en biedt een grotere verwerkingskracht, tot 3 TB sneller geheugen en I/O van tot wel acht PCIe 3.0 slots. Daarnaast biedt hij de intelligentie en eenvoud van geautomatiseerd beheer met HPE OneView en HPE Integrated Lights Out 5 (iLO 5). De HPE ProLiant DL560 Gen10 Server is de ideale server voor bedrijfskritische workloads, virtualisatie, serverconsolidatie, database, business processing en algemene 4P data-intensieve applicaties waarbij datacenterruimte en de juiste prestaties van het grootste belang zijn.

ProLiant DL560 huren met additionele diensten

Bij IRENT ben je niet alleen aan het juiste adres voor de huur van een ProLiant DL560 Gen10 server. Wij bieden namelijk nog additionele diensten aan. Zo heb jij de keuze uit:

  1. Gebruikte hardware verkopen (buyback): zodra de hardware die jij vervangt door de huur van een Dl560 overbodig wordt, koopt IRENT deze tegen een maximale restwaarde op;
  2. Data wiping (GDPR): 100% veilige gegevensverwijdering, aantoonbaar middels een certificaat voor controlerende instanties;
  3. Extra IT-services: aanvullende service als ondersteuner bij o.a. installatie, implementatie en migratie;
  4. IT-support: deze leveren we standaard als 9X5 NDB response; waar nodig zijn extra supportlevels beschikbaar.

Service IRENT bij huren van ProLiant DL560 Gen10

Het kiezen voor een server zoals de ProLiant DL560 Gen10 is een belangrijke keuze. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Zo kun jij een HPE ProLiant DL560 Gen10 systemen eerst testen in je eigen IT-infrastructuur. Daarmee is het direct duidelijk of alle systemen naar wens functioneren. Ook kijken we zo vooruit: past deze serveroplossing bij jouw toekomstvisie?

Wil jij graag meer informatie over de huur van een  ProLiant DL560 of ben jij op zoek naar een sparringpartner? De IT-specialisten van IRENT staan dan uiteraard voor je klaar! Neem snel contact met ons op.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.