server Server huren
Hewlett Packard Enterprise

ProLiant DL560 Gen9

Hewlett Packard Enterprise ProLiant DL560 Gen9 huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

HPE ProLiant DL560 Gen9

De HPE ProLiant DL560 Gen9 Server is een high-density 4-socket (4S) server met gebalanceerde prestaties, verhoogde schaalbaarheid en betrouwbaarheid, allemaal in een 2U chassis.

Met ondersteuning voor de nieuwste Intel® Xeon® E5-4600 v4/v3 processoren, biedt de HPE DL560 Gen9 Server meer rekenkracht, samen met een grotere opslagcapaciteit, I/O bandbreedte van maximaal zeven PCIe Gen 3.0 slots, maximaal 3 TB geheugen, plus de intelligentie en eenvoud van geautomatiseerd beheer met HPE OneView en HPE iLO 4. De ProLiant DL560 Gen9 Server is de ideale server voor virtualisatie, serverconsolidatie, database, business processing en algemene 4P data-intensieve applicaties waar datacenter ruimte en de juiste prestaties van het grootste belang zijn.

Service IRENT bij huren van een DL560 Gen9

Het kiezen voor een server zoals de ProLiant DL560 Gen9 is een belangrijke keuze. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Zo kun jij een HPE ProLiant DL560 Gen9 systemen eerst testen in je eigen IT-infrastructuur. Daarmee is het direct duidelijk of alle systemen naar wens functioneren. Ook kijken we zo vooruit: past deze serveroplossing bij jouw toekomstvisie?

Wil jij graag meer informatie over de huur van een  ProLiant DL560 Generatie9 of ben jij op zoek naar een sparringpartner? De IT-specialisten van IRENT staan dan uiteraard voor je klaar! Neem snel contact met ons op.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.