server Server huren
Kies je merk

IBM server

Een organisatie moet te allen tijde op zijn IT-omgeving kunnen vertrouwen. Wat doe je als je dringend extra servercapaciteit nodig hebt? IRENT biedt uitkomst in de vorm van tijdelijke IBM Power Systems, in alle denkbare tijdelijke periodes van een week tot enkele jaren. Onze ruime voorraad aan tientallen IBM Power-servers maakt het mogelijk om binnen 24 uur te leveren.

IBM server testen

Wil je eerst zeker weten of een concept, solution of strategie werkt? Kom erachter door het eerst te testen in je eigen live omgeving en met je eigen workload(s). Maak gebruik van een Proof of Concept (PoC) en minimaliseer op die manier je investeringsrisico. Groeit je behoefte aan server-capaciteit, maar is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Tijdelijk IBM server huren

Binnen twee uur word je aanvraag naar de gewenste configuratie vertaald, zodat voor jou inzichtelijk is wat je van ons kunt verwachten en wat de bijbehorende investering is. Je hebt de keuze uit diverse servers. Deze worden geleverd op iedere door jou gewenste locatie en zijn te huur voor iedere periode. Denk aan POWER systemen met AIX, iOS (AS/400) of Linux. We leveren daarnaast specifieke Power-oplossingen zoals de in-memory databases SAP HANA of IBM Hyperconverged Systems powered by Nutanix. Weet je nog niet exact hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan is verlenging altijd mogelijk.

IBM server huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur en al ruim 15 jaar dé specialist op het gebied van server- en storage-verhuur. Bovendien zijn we vanaf de oprichting van IRENT de enige officiële IBM demopoolpartner in de BeNeLux en later preferred rental partner voor Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland geworden. Meer weten over de mogelijkheden? Vertel ons wat je nodig hebt en daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.