server Server huren
IBM

Power System S812L

IBM Power System S812L huren

IBM Power System S812L huren

IBM Power System S812L vormt de basis voor uw organisatie om 2 keer sneller inzicht te brengen op het punt van impact. Het systeem van de eerste generatie verlegt de fysieke en virtuele grenzen van datacentertechnologie. Ditmet innovatie die is ontworpen om snellere, efficiëntere datacentrische applicaties aan te sturen voor de slimmere onderneming van vandaag.

Huur de S812L bij IRENT

Indien je overweegt om nieuwe servers in je datacenter te plaatsen, zijn er vele facetten waar je rekening mee moet houden om een zo optimaal mogelijk datacenter te realiseren. De Power System server dan zelf testen in jouw eigen omgeving draagt dan enorm bij aan het maken van een goede keuze. Door het zelf te testen met een Proof of Concept ben je er straks van verzekerd dat de gekozen server echt goed in jouw specifieke infrastructuur past. Neem contact op met onze IT-specialisten voor meer specifieke informatie.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.