server Server huren
Kies je merk

Lenovo server huren

Je IT-omgeving moet altijd optimaal functioneren, het is immers de kern van jouw organisatie. Soms doet de situatie zich voor, dat je door bijvoorbeeld een IT-calamiteit meer servercapaciteit nodig hebt. Dan wil je daar zo snel mogelijk over beschikken. IRENT biedt uitkomst in de vorm van tijdelijke Lenovo server-oplossingen. Onze ruime voorraad aan honderden Lenovo-servers maken het mogelijk om binnen 24 uur te leveren.

Een Lenovo server testen

Minimaliseer je investeringsrisico door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Test eerst de gewenste Lenovo-oplossing in je eigen omgeving en met je eigen workload(s). Heb je tijdelijk servercapaciteit nodig, maar is investeren in een eigen Lenovo-server (CAPEX) niet de meest geschikte oplossing? Dan biedt IRENT een flexibele (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Flexibel een Lenovo Server huren

Je hebt de keuze uit diverse Lenovo Intel-servers en serveropties. Deze worden geleverd op iedere door jou gewenste locatie en zijn te huur voor iedere periode.  Of het nu gaat om System x M4 of M5 (Broadwell) of de nieuwste ThinkSystem (Purley of Skylake), in de vorm van rack-, tower- of blade server (al dan niet met bladecenter). Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Binnen twee uur wordt je aanvraag naar de gewenste configuratie vertaald, zodat je snel weet wat je van ons kunt verwachten en wat de kosten zijn. Weet je nog niet exact hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je bij ons altijd het recht om te verlengen.

Een Lenovo server huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van betrouwbare server- en storage-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Wij zijn de officiële Lenovo demopoolpartner in de BeNeLux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en Oost Europa. Bovendien zijn we erg trots op onze Lenovo-status, namelijk Platinum Data Center Partner. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Lenovo server-oplossing in je organisatie? We helpen je graag om de tijdelijke serverbehoefte optimaal in te vullen. Daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.