server Server huren
Kies je merk

Lenovo server huren

Je IT-omgeving moet altijd optimaal functioneren, het is immers de kern van jouw organisatie. Soms doet de situatie zich voor, dat je door bijvoorbeeld een IT-calamiteit meer servercapaciteit nodig hebt. Dan wil je daar zo snel mogelijk over beschikken.

IRENT biedt uitkomst in de vorm van tijdelijke Lenovo server-oplossingen. Onze ruime voorraad aan honderden Lenovo-servers maken het mogelijk om binnen 24 uur te leveren.

Ervaar de innovatieve eigenschappen

De hoog aangeprezen Lenovo servers staan bekend om hun innovatieve eigenschappen, waardoor ze een prominente rol spelen in het moderne IT-landschap.

De servers blinken uit in veelzijdigheid en zijn ontworpen om aan een breed scala aan zakelijke behoeften te voldoen, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen. De servers hebben onder andere de volgende mooie eigenschappen:

 • Hoge prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid, wat ze ideaal maakt voor zowel eenvoudige als complexe applicaties.
 • Lenovo’s commitment aan energie-efficiëntie resulteert in lagere operationele kosten. Daarbij draag je ook bij aan een groenere planeet.
 • De ingebouwde beveiligingsfuncties zorgen voor een veilige data omgeving en beschermen de data tegen externe dreigingen.

Servers testen van Lenovo

Minimaliseer je investeringsrisico door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Test eerst de gewenste Lenovo-oplossing in je eigen omgeving en met je eigen workload(s).

Heb je tijdelijk servercapaciteit nodig, maar is investeren in een eigen Lenovo-server niet de meest geschikte oplossing? Dan biedt IRENT een flexibele oplossing, waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Flexibel een Lenovo server leasen

Je hebt de keuze uit diverse Lenovo Intel-servers en serveropties. Deze worden geleverd op iedere door jou gewenste locatie en zijn te huur voor iedere periode. Of het nu gaat om System x M4 of M5 (Broadwell) of de nieuwste ThinkSystem (Purley of Skylake), in de vorm van rack-, tower- of blade server (al dan niet met bladecenter). Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Binnen twee uur wordt je aanvraag naar de gewenste configuratie vertaald, zodat je snel weet wat je van ons kunt verwachten en wat de kosten zijn. Weet je nog niet exact hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je bij ons altijd het recht om te verlengen.

Huren bij IRENT?

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van betrouwbare server– en storage-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur.

Wij zijn de officiële Lenovo demopoolpartner in de BeNeLux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en Oost Europa. Bovendien zijn we erg trots op onze Lenovo-status, namelijk Platinum Data Center Partner. Wat betekent dat je Lenovo servers, storage– en netwerkapparatuur eenvoudig en snel kan huren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Lenovo server-oplossing in je organisatie? We helpen je graag om de tijdelijke serverbehoefte optimaal in te vullen. Daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.