server Server huren
Lenovo

Flex System

Lenovo Flex System huren

Op zoek naar een tijdelijke Lenovo Flex System server? Bij IRENT heb je de keuze uit verschillende modellen uit de Flex System productlijn. Bij een aanvraag heb je binnen twee uur inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten. Door onze voorraad aan honderden servers, kunnen we jouw gewenste server vaak binnen 24 uur leveren. De Flex System-servers zijn te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en worden geleverd op iedere gewenste locatie.

Wil je je IT-infrastructuur uitbreiden of moet deze vervangen worden, maar is investeren in eigen apparatuur niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte oplossing, waarbij afschalen tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Ervaar de mooie eigenschappen

Lenovo Flex System biedt de volgende generatie blade technologie met meer prestaties en bandbreedte dan eerdere systemen. Het flexibele ontwerp kan voldoen aan de behoeften van verschillende werklasten. Deze servers bieden je de volgende mogelijkheden:

 • Gemakkelijk toevoegen van reken- of netwerkmogelijkheden voor maximale schaalbaarheid;
 • Snelle opsporing van problemen en afgeven van een waarschuwing bij hardwareproblemen;
 • Verhoogde efficiëntie voor snelle prestaties en verminderde operationele kosten.

Huren bij IRENT?

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server– en storage-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Als Platinum Data Center Partner en de officiële Lenovo-demopoolpartner hebben wij de kennis in huis om een optimale invulling te geven aan de tijdelijke inzet van je Lenovo Flex System server.

De gewenste Lenovo Server niet kunnen vinden? Neem contact met ons op en we gaan voor jou aan de slag om de juiste oplossing te bieden. Daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een Flex System huren?

Je kan bij IRENT op verschillende manieren een server huren. Via de website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Ook kan je een mail sturen naar hello@irent.nl, bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of rechts onderin een chat starten met een van onze IT-specialisten.

Wanneer ontvang ik de server als ik het vandaag bestel?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om al binnen 24 uur gebruik te maken van jouw gehuurde server (op werkdagen). Vraag online een offerte aan en je ontvangt binnen twee uur een voorstel op maat van onze IT-specialisten. In dit voorstel lees je precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van een server. Eenmaal akkoord, worden de servers op de gewenste locatie afgeleverd.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een server huren voor precies de periode die jij nodig hebt. Vanaf één dag tot zelfs enkele jaren!

Wat is het huurtarief?

Helaas hebben wij geen standaard huurtarief. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de huurperiode en het soort server. Vraag daarom een offerte aan, jij ontvangt binnen twee uur al een reactie van een van onze IT-specialisten.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.