server Server huren
Lenovo

Flex System x440

Lenovo Flex System x440 huren

Flex System x440 huren

  • Ontworpen voor grote, veelvoorkomende virtualisatie-, bedrijfsproces- en databaseworkloads
  • Compromisloos schaalbaar en compact vier-socket ontwerp met beschikbare 1,5 TB geheugencapaciteit en maximaal 64 virtuele netwerkadapters
  • Sterke prijsprestaties voor grotere workloads en vereenvoudigde implementatie en beheer

Om te voldoen aan de complexe en continu veranderende zakelijke behoeften is de Flex Systemâ„¢ x440-computenode ontworpen voor veel voorkomende virtualisatie, database-implementaties en geheugenintensieve omgevingen voor bedrijfsprocessen. De Flex System x440-computenode is een prijs-prestatie geoptimaliseerde 4-socket computenode met flexibele I/O-opties om je te helpen systeemcapaciteiten in lijn te brengen met workloads. Dankzij het compacte ontwerp kan de Flex System x440-computenode helpen bij het verkleinen van de gebruikte vloerruimte en het verlagen van de energie- en koelingskosten voor het datacenter.

Ideaal platform voor veel workloads

De Flex System x440 hoge densiteit, vier-socket computenode is prestatiegericht en heeft de computing-, geheugen- en I/O-capaciteit om te voldoen aan jouw behoeften. Hij is ontworpen om een combinatie van prestaties, ingebouwde capaciteiten en rendabiliteit te kunnen leveren, en heeft geautomatiseerd energiebeheer met ingebouwde sensoren die je meer controle geven over stroom- en thermale niveaus in het gehele systeem. Gecombineerd met een geheugencapaciteit van maximaal 1,5 TB is de Flex System x440-computenode ontworpen om het maximale uit jouw systemen te halen.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.