server Server huren
Lenovo

ThinkAgile

Lenovo ThinkAgile huren?

De toepassingen van ThinkAgile zijn ontworpen op flexibiliteit, zo kun je altijd groeien zonder drempels. De toepassingen zijn gebouwd met de excellent presterende Lenovo servers.

De ThinkAgile oplossingen bieden ongekende mogelijkheden doordat deze zijn afgestemd op de applicaties  van partners zoals: Nutanix, VMware, Cloudian, DataCore en Nexenta. Alle ThinkAgile producten zijn volledig getest en geconfigureerd zodat je bij levering direct aan de slag kunt.  Zo bespaar je een boel tijd en geld!

Ontdek de innovatieve eigenschappen

Wanneer flexibiliteit en eenvoud belangrijk zijn voor jouw datacenter, vormen deze type servers de perfecte oplossing. Deze servers, bekend om hun geavanceerde en gebruiksvriendelijke ontwerp, bieden tal van voordelen die ze onderscheiden in de markt van datacenter oplossingen. Hier zijn enkele opmerkelijke eigenschappen:

 • Gebruiksklaar: Lenovo ThinkAgile servers zijn ontworpen om direct uit de doos te werken, waardoor de complexiteit van het inrichten van je infrastructuur aanzienlijk vermindert.
 • Geoptimaliseerd voor cloud en virtualisatie: Deze servers zijn specifiek geoptimaliseerd voor cloud omgevingen en virtualisatie, wat zorgt voor maximale efficiëntie en flexibiliteit in jouw datacenter.
 • Eenvoudig schaalbaar: Ze bieden een moeiteloze schaalbaarheid waarmee je snel kunt inspelen op veranderende bedrijfsbehoeften zonder grote investeringen vooraf.
 • Geavanceerde beheermogelijkheden: Met Lenovo’s geïntegreerde beheertools kun je eenvoudig je resources monitoren en beheren, wat bijdraagt aan lagere totale eigendomskosten.
 • Betrouwbaarheid en veiligheid: Deze servers zijn gebouwd met het oog op betrouwbaarheid en omvatten uitgebreide beveiliging features om jouw data te beschermen tegen externe bedreigingen.
 • Energie-efficiëntie: De servers zijn ontworpen om energie-efficiënter te zijn, wat helpt bij het verminderen van de operationele kosten en jouw ecologische voetafdruk.

Lenovo ThinkAgile servers bieden een naadloze combinatie van prestaties, flexibiliteit en gebruiksgemak, waardoor ze een ideale keuze zijn voor moderne, dynamische IT-omgevingen.

Tijdelijk of voor een langere tijd afnemen?

Wil je een server huren? Dit kan vanaf 1 dag tot meerdere maanden. Wil je eerst testen of de ThinkAgile systemen zo functioneren in jouw datacentrum zoals je dat voor ogen heeft? Dan is een demo of Proof of Concept een hele geschikte optie.

Testen in eigen datacenter

De systemen testen op functionaliteit en effectiviteit? je kunt bij onze IT-specialisten en Lenovo ThinkAgile Proof of Concept aanvragen en je ervaart zelf, realtime in uw eigen datacenter. Met een Proof of Concept laat je het systeem een voor een bepaalde periode meedraaien in je eigen datacenter. Met jouw workload. Zo kun je direct ervaren en statistisch meten of de systemen doen wat je van ze verwacht hebt.

Servers leasen met flexibele voorwaarden

Met pay-per-use condities kun je de ThinkAgile systemen flexibel leasen. Je krijgt de mogelijkheid om de systemen op- en af te schalen wanneer jij dat wilt. Zo behoud je optimale efficiency. Daarnaast kun je er voor kiezen om jouw oude systemen te verkopen. Zo innoveer je je datacentrum én vergroot je je liquiditeit.

Huren bij IRENT?

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist in betrouwbare server- en storage-verhuur. We zijn de marktleider in Europa voor high-end en enterprise-apparatuur.

Als officiële Lenovo demopoolpartner in de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en Oost-Europa, zijn we trots op onze Platinum Data Center Partner-status van Lenovo.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou datacenter? Neem contact op met een van onze IT-specialisten.

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een server huren?

Je kan bij IRENT op verschillende manieren een server huren. Via de website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Ook kan je een mail sturen naar hello@irent.nl, bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of rechts onderin een chat starten met een van onze IT-specialisten.

Wanneer ontvang ik de Lenovo server als ik het vandaag bestel?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om al binnen 24 uur gebruik te maken van jouw gehuurde server (op werkdagen). Vraag online een offerte aan en je ontvangt binnen twee uur een voorstel op maat van onze IT-specialisten. In dit voorstel lees je precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van een server. Eenmaal akkoord, worden de servers op de gewenste locatie afgeleverd.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een server huren voor precies de periode die jij nodig hebt. Vanaf één dag tot zelfs enkele jaren!

Wat is het huurtarief?

Helaas hebben wij geen standaard huurtarief voor een server. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de huurperiode en het soort server. Vraag daarom een offerte aan, jij ontvangt binnen twee uur al een reactie van een van onze IT-specialisten.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.