server Server huren
Lenovo

ThinkAgile

Lenovo ThinkAgile oplossing

De toepassingen van ThinkAgile zijn ontworpen op flexibiliteit, zo kun je altijd groeien zonder drempels. De toepassingen zijn gebouwd met de excellent presterende Lenovo servers.

De ThinkAgile oplossingen bieden ongekende mogelijkheden doordat deze zijn afgestemd op de applicaties  van partners zoals: Nutanix, VMware, Cloudian, DataCore en Nexenta. Alle ThinkAgile producten zijn volledig getest en geconfigureerd zodat je bij levering direct aan de slag kunt.  Zo bespaar je een boel tijd en geld!

Flexibel ThinkAgile afnemen

Lenovo ThinkAgile huren? Dit kan vanaf 1 dag tot meerdere maanden. Wil je eerst testen of de ThinkAgile systemen zo functioneren in jouw datacentrum zoals je dat voor ogen heeft? Dan is een demo of Proof of Concept een hele geschikte optie.

ThinkAgile testen in eigen datacenter

De systemen testen op functionaliteit en effectiviteit? je kunt bij onze IT-specialisten en Lenovo ThinkAgile Proof of Concept aanvragen en je ervaart zelf, realtime in uw eigen datacenter. Met een Proof of Concept laat je het systeem een voor een bepaalde periode meedraaien in je eigen datacenter. Met jouw workload. Zo kun je direct ervaren en statistisch meten of de systemen doen wat je van ze verwacht hebt.

Lenovo ThinkAgile leasen met flexibele voorwaarden

Met pay-per-use condities kun je de ThinkAgile systemen flexibel leasen. Je krijgt de mogelijkheid om de systemen op- en af te schalen wanneer jij dat wilt. Zo behoud je optimale efficiency. Daarnaast kun je er voor kiezen om jouw oude systemen te verkopen. Zo innoveer je je datacentrum én vergroot je je liquiditeit.

ThinkAgile huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar de verhuur en lease specialist van high-end datacentersystemen. Op maat gemaakte systemen snel aanbieden is al jaren de dagelijkse business. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou datacenter? Neem contact op met een van onze IT-specialisten.

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur. Ook de allernieuwste technologie
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement 
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.