server Server huren
Lenovo

ThinkAgile HX

Lenovo ThinkAgile HX huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

Lenovo ThinkAgile HX huren

Speciaal ontwikkeld om het implementeren en beheren van Scale-out cluster zo eenvoudig mogelijk te maken. De HX serie biedt volledige integratie van Nutanix software met de uiterst betrouwbare Lenovo servers. Het betreft plug & play. Bij levering is de HX serie geheel geconfigureerd en uitvoerig getest om de time-to-market en TCO zo kort mogelijk te houden.

ThinkAgile testen bij IRENT

Overweeg je de Lenovo ThinkAgile HX  oplossingen te verwerken in je datacenter? Dan is zeker zijn van je keuze altijd prettig. Optimale zekerheid kun je verkrijgen door de systemen te testen in je eigen datacenter met je eigen workload. Met een Proof of Concept wordt dit mogelijk gemaakt. Je test de systemen voor een bepaalde periode in je eigen datacenter en komt er zo direct achter of het naar wens functioneert.

Proof of concept aanvragen

ThinkAgile HX huren en aanvullende diensten

Naast het leveren van een op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest voor het huren van een HX:

  1. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van systemen aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
  2. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
  3. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;
  4. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de hardware onder een Hardware as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.