server Server huren
Lenovo

ThinkSystem

Lenovo ThinkSystem huren

Wil je een Lenovo ThinkSystem-server huren? Bij IRENT heb je de keuze uit diverse modellen, zoals de ST550, SR530, SR550, SR590, SR630, SR650, SR950, SN550 en SD530. Bij een huuraanvraag laten we je binnen 2 uur weten wat je van ons kunt verwachten. Door onze voorraad aan honderden Lenovo-servers, kunnen we jouw gewenste oplossing vaak binnen 24 uur en op elke locatie afleveren. ThinkSystem-servers zijn te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren.

Wil je je serverpark vervangen of uitbreiden, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet de beste optie? Dan bieden we een flexibel (OpEx) contract, met de unieke optie om binnen de contractperiode af te schalen.

Lenovo ThinkSystem huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op verhuurgebied van server, storage en netwerkoplossingen. We zijn Platinum Data Center Partner en de officiële Lenovo-demopoolpartner in de BeNeLux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en Oost-Europa. De gewenste ThinkSystem-server niet gevonden? Neem contact met ons op, wellicht dat we je toch verder kunnen helpen.

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur. Ook de allernieuwste technologie
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement 
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.