server Server huren
Lenovo

ThinkSystem

Lenovo ThinkSystem huren

Wil je een Lenovo ThinkSystem-server huren? Bij IRENT heb je de keuze uit diverse modellen, zoals de ST550, SR530, SR550, SR590, SR630, SR650, SR950, SN550 en SD530. Bij een huuraanvraag laten we je binnen 2 uur weten wat je van ons kunt verwachten. Door onze voorraad aan honderden servers, kunnen we jouw gewenste oplossing vaak binnen 24 uur en op elke locatie afleveren. ThinkSystem-servers zijn te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren.

Wil je je serverpark vervangen of uitbreiden, maar is investeren in eigen apparatuur niet de beste optie? Dan bieden we een flexibel contract, met de unieke optie om binnen de contractperiode af te schalen.

Ervaar de mooie eigenschappen

De Lenovo ThinkSystem-servers zijn het datacenter van de toekomst. Ze zijn ontworpen om de behoeften van krachtige workloads, zoals AI, in evenwicht te brengen met voor capaciteit geoptimaliseerde prestaties. Ontdek de mogelijkheden:

 • Toevoegen van waarde, flexibiliteit en toonaangevende efficiëntie om aan missiekritieke vereisten te voldoen;
 • Voor kleine bedrijven en technische/financiële klanten met HPC-workloads tot multinationals met bedrijfskritische workloads behoeften;
 • Ongekende SAP- applicatie prestaties voor onder andere SAP HANA en SAP Business Suite;
 • Naadloze schaalbaarheid voor ondernemingen en levering van betaalbare prestaties die gemakkelijk zware workloads aankunnen.

Huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op verhuurgebied van server, storage en netwerkoplossingen. We zijn Platinum Data Center Partner en de officiële Lenovo-demopoolpartner in de BeNeLux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en Oost-Europa.

De gewenste Lenovo server niet gevonden? Neem contact met ons op, wellicht dat we je toch verder kunnen helpen.

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een ThinkSystem huren?

Je kan bij IRENT op verschillende manieren een ThinkSystem huren. Via de website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Ook kan je een mail sturen naar hello@irent.nl, bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of rechts onderin een chat starten met een van onze IT-specialisten.

Wanneer ontvang ik de server als ik het vandaag bestel?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om al binnen 24 uur gebruik te maken van jouw gehuurde ThinkSystem (op werkdagen). Vraag online een offerte aan en je ontvangt binnen twee uur een voorstel op maat van onze IT-specialisten. In dit voorstel lees je precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van een server. Eenmaal akkoord, worden de servers op de gewenste locatie afgeleverd.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een server huren voor precies de periode die jij nodig hebt. Vanaf één dag tot zelfs enkele jaren!

Wat is het huurtarief?

Helaas hebben wij geen standaard huurtarief. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de huurperiode en het soort server. Vraag daarom een offerte aan, jij ontvangt binnen twee uur al een reactie van een van onze IT-specialisten.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.