server Server huren
Lenovo

ThinkSystem SD530

Lenovo ThinkSystem SD530 huren

Lenovo ThinkSystem SD530 huren

De ThinkSystem SD530 bestaat uit een 2U Lenovo D2-behuizing met maximaal vier SD530-servers (nodes) met toegang via de voorkant. Elke node beschikt over twee krachtige Intel® Xeon®-processor Scalable family CPU’ s, voor 56 procent snellere performance dan de vorige generatie. Het innovatieve design van de D2-behuizing biedt de flexibiliteit voor de uiteenlopende eisen van het moderne datacenter. De meerdere D2-behuizingen kunnen bijvoorbeeld eenvoudig samen gelust worden in een daisy-chain en vervolgens beheerd worden als een eenheid, waardoor de kabelkosten met tot wel 92 procent verminderen in vergelijking met de vorige generatie*, naast vereenvoudiging van beheer.

Kenmerken ThinkSystem SD530

  • Ultra-compact 2U-platform met 4 nodes biedt meer in minder ruimte
  • Extreme compute-mogelijkheden, aanpassingsvermogen voor de toekomst
  • Ultra-flexibel shuttledesign biedt de modulariteit voor transformatie

Huur een SD530 bij IRENT

Wil jij graag meer informatie over het huren van een ThinkSystem SD530 of ben jij op zoek naar een sparringpartner? De IT-specialisten van IRENT staan dan uiteraard voor je klaar! Neem snel contact met ons op.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.