server Server huren
Lenovo

ThinkSystem SN550

Lenovo ThinkSystem SN550 huren

Lenovo ThinkSystem SN550 huren

Het Flex System Enterprise Chassis ondersteunt nu twee nieuwe blades met krachtig Intel® Xeon® processor Scalable family CPU’s: het ThinkSystem SN550 met 2 processoren en ThinkSystem SN850 met vier processoren. Het chassis is ontworpen ter ondersteuning van high-speed networking en meerdere generaties Intel Xeon-processoren. Met twee keer zoveel geheugen als de vorige servergeneratie, meer geheugenbandbreedte en een snellere en grotere storagecapaciteit is de SN550 krachtig genoeg voor de meeste belangrijkste workloads, zoals cloud, servervirtualisatie, afdelingsdatabases en virtuele desktopinfrastructuur (VDI). Bovendien kunnen de oudere servers in een enkele blade worden geconsolideerd. De SN550 is ook compatibel met ons huidige Flex System Enterprise Chassis, waardoor investeringen in de chassis-infrastructuur beschermd blijven.

Kenmerken ThinkSystem SN550

  • De verhoogde compactheid, het verbeterde beheer en de energiezuinigheid verlaagt de operationele kosten in vergelijking met 1U-rackservers en oudere bladeservers
  • Onovertroffen two-socket geheugencapaciteit met maximaal 3TB† aan TruDDR4-geheugen maakt meer VDI-gebruikers of VM’s per node mogelijk
  • Implementeer nieuwe mogelijkheden voor virtualisatie, performance en toonaangevende networkingflexibiliteit
  • Ideaal platform voor bedrijven die migreren van Lenovo BladeCenter of bladesystemen van andere leveranciers en gebruikers die meer computingkracht nodig hebben dan 1P- en oudere 2P-blades kunnen bieden

Huur een SN550 bij IRENT

Het kiezen voor een server zoals de ThinkSystem SN550 is een belangrijke keuze. Dat snapt IRENT als geen ander. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Zo kun jij een Lenovo ThinkSystem SN550 systemen eerst uitgebreid testen in je eigen IT-omgeving. Daarmee is het direct duidelijk of alle systemen naar wens functioneren. Ook kijken we zo vooruit: past deze serveroplossing bij jouw toekomstvisie?

Wil jij graag meer informatie over het huren van een ThinkSystem SN550 of ben jij op zoek naar een sparringpartner? De IT-specialisten van IRENT staan dan uiteraard voor je klaar! Neem snel contact met ons op.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.