server Server huren
Lenovo

ThinkSystem SR250

Lenovo ThinkSystem SR250 huren

Lenovo ThinkSystem SR250 huren

Zeer veelzijdige en schaalbare Lenovo ThinkSystem SR250 server geschikt voor gebruik met een scala aan processoren. De flexibele aard van dit systeem maakt het mogelijk een configuratie te kiezen die perfect past bij de behoeften aan capaciteit, performance en energiegebruik. De SR250 is een flexibele en schaalbare instap server. Bij groeiende capaciteitsbehoefte kan eenvoudig geschaald worden met componenten en servers uit de Lenovo ThinkSystem reeks.

Kenmerken ThinkSystem SR250

  • Geschikt voor gebruik met diverse Intel processsors (van Celeron tot Xeon E series)
  • Ruim voldoende memory met plek voor 24 dimms
  • Ideaal voor gebruik op gedistribueerde vestigingen, Intelligent Edge en web-scale workloads
  • Met mogelijkheden als software RAID, geavanceerde hardware RAID op NVMe PCIe SSD’s, SAS/SATA SSD’s and SAS/SATA HDD’s in zowel 2.5″ als 3.5″ inch formaten biedt deze server uitstekende balans tussen performance/capaciteit en kosten.
  • Zeer energie efficiënt door adaptieve systeemprestaties met Intel Turbo Boost 2.0 technologie en dynamisch overklokken
  • Reduceert latency en verhoogt performance met behulp van Integrated I/O technology
  • Kortom een voor het MKB toegankelijke oplossing met de kracht geschikt voor het grootbedrijf

Service IRENT bij huren van de SR250

Het kiezen voor een server zoals de ThinkSystem SR650 is een belangrijke keuze. Dat snapt IRENT als geen ander. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Zo kun jij een Lenovo ThinkSystem SR250 systemen eerst uitgebreid testen in je eigen IT-omgeving. Daarmee is het direct duidelijk of alle systemen naar wens functioneren. Ook kijken we zo vooruit: past deze serveroplossing bij jouw toekomstvisie?

Wil jij graag meer informatie over het huren van een Lenovo ThinkSystem SR250 of ben jij op zoek naar een sparringpartner? De IT-specialisten van IRENT staan dan uiteraard voor je klaar! Neem snel contact met ons op.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.