server Server huren
Lenovo

ThinkSystem SR570

Lenovo ThinkSystem SR570 huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

Lenovo ThinkSystem SR570 huren

Tijdelijk een Lenovo ThinkSystem SR570 huren, leasen of as a service afnemen? IRENT levert op maat gemaakte systeemconfiguraties op locatie. Indien het een escalatie/ calamiteit betreft en je snel vervangende systemen nodig hebt, is het huren van een een snelle, daadkrachtige en effectieve oplossing. Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

ThinkSystem SR570 huren en aanvullende diensten

Naast het leveren van een op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van de ThinkSystem SR570:

  1. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van systemen aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
  2. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
  3. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;
  4. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de hardware onder een Hardware as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.

Een Lenovo ThinkSystem SR570 huren bij IRENT

Overweeg jij nieuwe Lenovo ThinkSystem te plaatsen in je datacenter? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze systemen passen binnen jouw huidige datacenter. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op jouw toekomstvisie. Om te testen of de systemen aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept (PoC) aan. Dan kun jij de ThinkSystem SR570 zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de Lenovo ThinkSystem SR570? Neem dan contact met ons op!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.