server Server huren
Lenovo

ThinkSystem SR655

Lenovo ThinkSystem SR655 huren

Lenovo ThinkSystem SR655 huren

Met de Lenovo SR655 haal je de ultieme performance voor een single-socket server. Met tot 64 cores, PCIe 4.0, is dit een zeer snelle server met voldoende mogelijkheden voor o.a. veel NVMe storage capaciteit en daarnaast GPU’s of FPGA’s voor de meer veeleisende toepassingen. PCIe 4.0 biedt de mogelijkheid om tot wel 28 NVMe drives (1:1 connectiviteit) in te zetten voor superhoge I/O en lage latency.

Daarnaast geeft de AMD architectuur door het hoge aantal cores per socket de nodige voordelen op het gebied van licenties. Door meer cores per socket, zal je bij VMware wellicht minder socket licenties nodig hebben voor de gewenste capaciteit. Met Microsoft zullen enkel de eerste 32 cores per socket een licentie moeten hebben, wat bij gebruik van 64 cores EPYC CPU al de helft scheelt in kosten.De AMD processoren kennen geen bugs als Meltdown en Spectre, waardoor de CPU’s op maximale capaciteit kunnen worden ingezet zonder een veiligheidscompromis te nemen.

Specificaties SR655

  • Single socket AMD EPYC 7K series CPU’s met 64 cores en 128 threads, op 3.7Ghz
  • Tot 16 TruDDR4 Memory dimms, wel tot 2TB memory
  • Mogelijkheid om tot 6 GPU’s of FPGA’s in te zetten
  • Ongekend veel NVMe drives, tot 32 NVMe disks mogelijk
  • Onboard SATA controller voor 12 SATA disks (geen additionele controller nodig)

Lenovo Thinksystem SR655 huren bij IRENT

De SR655 op het oog maar eerst graag testen hoe het functioneert? Dit kan door middel van een Proof of Concept. Met een PoC ervaar je de systemen in je eigen omgeving, met je eigen workload. Zo ervaar je direct of de systemen de beoogde resultaten behalen. Contacteer onze IT-specialisten voor meer informatie over de mogelijkheden die het jouw bedrijf kan bieden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.