server Server huren
Lenovo

ThinkSystem SR665

Lenovo ThinkSystem SR665 huren

Lenovo ThinkSystem SR665 huren

De Lenovo ThinkSystem SR665 dual socket 2U server beschikt over het beste van twee werelden. Met een totaal aan 64 cores, verdeeld over twee sockets, bevat deze server ongekende “compute density”. Dit gecombineerd met ruimte voor wel 8 GPU’s of tot 32 NVMe drives (1:2 oversubscription). De combinatie van 64 cores en tot wel 8 GPU’s maakt dat deze server in staat is tot substantiële rekenkracht met maar 2U rackspace.

Bij gebruik van NVMe storage maximaliseer de SR665 I/O perfomance op het gebied van doorvoersnelheid, bandbreedte en extreem lage latency. Hiernaast kent het gebruik van AMD architectuur een aantal extra voordelen, doordat de overhead van patches voor Meltdown en Spectre wegvallen.

Specificaties ThinkSystem SR665:

  • Dual socket AMD EPYC 7K series CPU’s – 64 cores en 128 threads op 3,7 GHz
  • Tot 32 TruDDR4 memory dimms met maximaal 4TB aan memroy
  • Tot 8 Single width GPU’s
  • Onboard SATA controller voor 12 SATA disks (geen additionele controller nodig)
  • Ongekend veel NVMe drives: tot 32 NVMe disks mogelijk

ThinkSystem huren bij IRENT

Zelf eerst ervaren of de SR665 het systeem is waar jij je datacenter mee kunt verreiken? Test het zelf met een Proof of Concept. Wij leveren de systemen op locatie en jij ervaart zelf, voor een afgesproken periode, in je eigen datacenter, met je eigen workload, of de systemen de beoogde resultaten behalen. Contact onze IT-specialisten voor meer specifieke informatie!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.