server Server huren
Lenovo

ThinkSystem SR850

Lenovo ThinkSystem SR850 huren

Lenovo ThinkSystem SR850 huren

De Lenovo ThinkSystem SR850 is een compacte 2U server, die over 4-sockets beschikt. De SR850 is uitermate geschikt voor high performance workloads en daarna zeer goed uit te breiden. Met 4 sockets beschikt deze machine over ruimte voor 48 memory dimms en hybride storage mogelijkheden. Of je nou zoveel mogelijk rekenkracht in weinig ruimte wil of dat je één machine wenst die op termijn in groeiende behoefte kan voorzien. Dit maakt de SR850 een breed inzetbare machine.

Ondanks het compacte ontwerp heeft deze server toch nog plek voor 16 SFF drives met ondersteuning voor onder andere low-latency NVMe drives, 4 Intel Gold CPU’s en tot 3TB Memory.

Kenmerken ThinkSystem SR850

  • Ondersteuning voor Gold en Platinum Intel CPU’s tot wel 28 cores per socket op 3.6 Ghz.
  • De SR850 beschikt over een Mezzanine lade waardoor je kan beginnen met 2 CPU’s en later kan uitbreiden
  • Tot wel 4 CPU’s met een 112 cores en 226 threads per node
  • Met 48 x 64GB memory dimms wel tot 3TB aan Memory

Lenovo ThinkSystem huren bij IRENT

Bekijk je de mogelijkheden voor aanschaf of lease van dit ThinkSystem systeem? Wil je optimale zekerheid verkrijgen over het functioneren van dit systeem in jouw IT-infrastructuur? Dan kan een Proof of Concept jou wellicht helpen om deze zekerheid te verkrijgen. Je test het systeem in je eigen datacenter, met je eigen workload en ervaart zo direct of dit systeem aan alle wensen voldoet! Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.