server Server huren
Kies je merk

NVIDIA server huren

Voor een organisatie is het essentieel dat de IT-omgeving altijd optimaal functioneert. Soms heb je behoefte aan extra servercapaciteit, bijvoorbeeld bij een calamiteit of escalatie. IRENT biedt uitkomst in de vorm van tijdelijke NVIDIA servers, in alle denkbare tijdelijke periodes van een week tot enkele jaren. De ruime voorraad aan honderden NVIDIA servers maken het mogelijk om binnen 24 uur te leveren.
Minimaliseer je investeringsrisico door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Dan test je eerst de gewenste NVIDIA-oplossing in je eigen omgeving en met je eigen workload(s). Groeit je server-behoefte, maar is investeren in een eigen NVIDIA-server (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Op maat gemaakte NVIDIA server huren

Je hebt de keuze uit een scala aan NVIDIA-servers en serveropties. Deze worden geleverd op iedere door jou gewenste locatie en zijn te huur voor iedere periode. Binnen twee uur wordt je aanvraag naar de gewenste configuratie vertaald. Je hebt direct helder wat je van ons kunt verwachten en wat de benodigde investering is. Mocht je niet precies weten hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken, dan heb je bij ons altijd het recht om te verlengen.

NVIDIA server huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server– en storage-verhuur en Europees marktleider in verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Bovendien zijn we erg trots op onze status als de officiële demopoolpartner van NVIDIA. In Europa faciliteren wij NVIDIA bijvoorbeeld bij diverse projecten, door middel van het beschikbaar stellen van tijdelijke IT-apparatuur. Meer weten over de mogelijkheden? We helpen je graag bij elk vraagstuk. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
  6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
  7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.