server Server huren
Kies je merk

NVIDIA server huren

Voor een organisatie is het essentieel dat de IT-omgeving altijd optimaal functioneert. Soms heb je behoefte aan extra servercapaciteit, bijvoorbeeld bij een calamiteit of escalatie. IRENT biedt uitkomst in de vorm van tijdelijke servers, in alle denkbare tijdelijke periodes van een week tot enkele jaren. De ruime voorraad aan honderden servers maken het mogelijk om binnen 24 uur te leveren.

Proof of Concept: Minimalisser je investeringsrisico

Minimaliseer je investeringsrisico door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Dan test je eerst de gewenste NVIDIA-oplossing in je eigen omgeving en met je eigen workload(s). Groeit je behoefte, maar is investeren in een eigen NVIDIA-server niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte oplossing, waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Ontdek de kracht van NVIDIA servers

De servers worden gezien als echte krachtpatsers en superhelden in de IT wereld. Enkele mooie eigenschappen:

 • Met de geavanceerde GPU’s tillen ze alles, van AI-taken tot complexe data-analyses, naar een hoger niveau.
 • De servers staan bekend om hun snelheid en efficiëntie, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijven die met grote hoeveelheden data werken of die hun AI-mogelijkheden willen uitbreiden.
 • Ze zijn verrassend energiezuinig, wat betekent dat je niet alleen kracht in huis haalt, maar ook bijdraagt aan een groenere planeet.

Op maat gemaakte server leasen

Je hebt de keuze uit een scala aan NVIDIA-servers en serveropties. Deze worden geleverd op iedere door jou gewenste locatie en zijn te huur voor iedere periode. Binnen twee uur wordt je aanvraag naar de gewenste configuratie vertaald. Je hebt direct helder wat je van ons kunt verwachten en wat de benodigde investering is. Mocht je niet precies weten hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken, dan heb je bij ons altijd het recht om te verlengen.

Servers huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server– en storage-verhuur en Europees marktleider in verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Bovendien zijn we erg trots op onze status als de officiële demopoolpartner van NVIDIA. In Europa faciliteren wij NVIDIA bijvoorbeeld bij diverse projecten, door middel van het beschikbaar stellen van tijdelijke IT-apparatuur. Meer weten over de mogelijkheden? We helpen je graag bij elk vraagstuk. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een server huren?

Je kan bij IRENT op verschillende manieren een server huren. Via de website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Ook kan je een mail sturen naar hello@irent.nl, bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of rechts onderin een chat starten met een van onze IT-specialisten.

Wat als mijn gewenste model er niet tussen staat?

Mogelijk staat jouw gewenste model niet op de website. Echter kan het zo zijn dat wij deze wel beschikbaar hebben in onze voorraad. Wij hebben namelijk een ruime voorraad van meer dan 1.000 servers. Neem daarom contact met ons op via hello@irent.nl of bel naar +31 (0)33 789 01 01.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een server huren voor precies de periode die jij nodig hebt. Vanaf één dag tot zelfs enkele jaren!

Wat is het huurtarief?

Helaas hebben wij geen standaard huurtarief voor een server. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de huurperiode en het soort server. Vraag daarom een offerte aan, jij ontvangt binnen twee uur al een reactie van een van onze IT-specialisten.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.