server Server huren
Nvidia

DGX

NVIDIA DGX huren

De NVIDIA DGX systemen zijn speciaal ontworpen voor AI workloads die een zeer hoge performance vragen. De server levert een ongekende hoge computerdichtheid en is als we kijken naar hardware en software volledig gebaseerd op de supercomputer van NVIDIA- de SaturnV.

DGX  server huren en diensten

Naast het leveren van de op maat gemaakte DGXconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen:

 1. Oude hardware verkopen (buyback):wil je de hardware onder een Hardware as a Service(HaaS) contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde. Zo draag je ook nog eens bij aan een langere levensduur van jouw verouderde systemen;
 2. Gecertificeerde data wiping (GDPR):Laat je data na het huren wipen door onze engineers en ontvang een certificaat na succesvolle data wiping;
 3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
 4. Extra IT-services: Onze IT-specialisten staan voor je klaar om ondersteuning te bieden bij installatie, migratie of de implementatie van jouw DGX  systeem.

NVIDIA DGX testen bij IRENT

Denk jij erover na om de NVIDIA DGX toe te voegen aan jouw IT-infrastructuur? Dan is overtuigd zijn van jouw keuze wel zo prettig. Met een Proof of Concept  of een demo kun jij de DGX testen in je eigen IT-omgeving met je huidige workload. Zo ervaar je direct hoe de NVIDIA DGX de performance verbeterd en of deze server voldoet aan jouw wensen. Wil je graag meer informatie of  wil je even sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met onze IT-specialisten!

 

 • Ervaring in levering over de hele wereld
 • Voorraad van ruim € 15 miljoen aan IT infrastructuur
 • Demopool partner van Dell EMC, Lenovo en IBM
 • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
 • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring *
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.