server Server huren
Nvidia

DGX

NVIDIA DGX server huren?

De NVIDIA DGX systemen zijn speciaal ontworpen voor AI workloads die een zeer hoge performance vragen. De server levert een ongekende hoge computerdichtheid en is als we kijken naar hardware en software volledig gebaseerd op de supercomputer van NVIDIA- de SaturnV. Enkele mooie eigenschappen:

 • Met de ongelofelijke snelheid en precisie zijn deze systemen een droom voor data wetenschappers en onderzoekers.
 • De systemen staan bekend om hun efficiëntie, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijven die met grote hoeveelheden data werken of die hun AI-mogelijkheden willen uitbreiden.
 • Ze zijn super gebruiksvriendelijk, zodat jij je volledig kunt richten op het innoveren en minder tijd bezig bent met het worstelen met complexe hardware.
 • Ze zijn verrassend energiezuinig, wat betekent dat je niet alleen kracht in huis haalt, maar ook bijdraagt aan een groenere planeet.

Additionele diensten

Naast het leveren van de op maat gemaakte DGXconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen:

 1. Oude hardware verkopen (buyback):wil je de hardware onder een Hardware as a Service(HaaS) contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde. Zo draag je ook nog eens bij aan een langere levensduur van jouw verouderde systemen;
 2. Gecertificeerde data wiping (GDPR):Laat je data na het huren wipen door onze engineers en ontvang een certificaat na succesvolle data wiping;
 3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
 4. Extra IT-services: Onze IT-specialisten staan voor je klaar om ondersteuning te bieden bij installatie, migratie of de implementatie van jouw DGX  systeem.

Testen in eigen omgeving

Denk jij erover na om de NVIDIA DGX toe te voegen aan jouw IT-infrastructuur? Dan is overtuigd zijn van jouw keuze wel zo prettig. Met een Proof of Concept  of een demo kun jij de DGX testen in je eigen IT-omgeving met je huidige workload. Zo ervaar je direct hoe de NVIDIA DGX de performance verbeterd en of deze server voldoet aan jouw wensen.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar een toonaangevende expert in server– en storage-verhuur en de Europese marktleider in het verhuren van high-end en enterprise-apparatuur. We zijn trots op onze rol als officiële demopoolpartner van NVIDIA. In Europa ondersteunen wij NVIDIA bij verschillende projecten door het leveren van tijdelijke IT-apparatuur.

Wil je graag meer informatie of  wil je even sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met onze IT-specialisten!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een server huren?

Je kan bij IRENT op verschillende manieren een server huren. Via de website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Ook kan je een mail sturen naar hello@irent.nl, bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of rechts onderin een chat starten met een van onze IT-specialisten.

Wat als mijn gewenste model er niet tussen staat?

Mogelijk staat jouw gewenste model niet op de website. Echter kan het zo zijn dat wij deze wel beschikbaar hebben in onze voorraad. Wij hebben namelijk een ruime voorraad van meer dan 1.000 servers. Neem daarom contact met ons op via hello@irent.nl of bel naar +31 (0)33 789 01 01.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een server huren voor precies de periode die jij nodig hebt. Vanaf één dag tot zelfs enkele jaren!

Wat is het huurtarief?

Helaas hebben wij geen standaard huurtarief voor een server. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de huurperiode en het soort server. Vraag daarom een offerte aan, jij ontvangt binnen twee uur al een reactie van een van onze IT-specialisten.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.