server Server huren
Nvidia

DGX Station A100

Nvidia DGX Station A100 huren
 • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
 • Multi-vendor huren? Geen probleem!
 • Nood? Spoedlevering binnen 2u
 • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

NVIDIA DGX Station A100 huren

De NVIDIA DGX Station A100 is een serverstation speciaal ontwikkeld voor AI workloads die hoge performance vereisen. Het systeem levert een ongekende density en is qua hardware en software gebaseerd op de supercomputer van NVIDIA, de DGX SATURNV. Het DGX Station A100 is voorzien van 4x NVIDIA A100 Tensore GPU’s. De meest geavanceerde GPU, te verkrijgen in een 40GB en 80GB variant. De A100 biedt meer compute, meer FLOPS en uiterst hoge performance. Dit verpakt in een compact 6U chassis, waarmee ondernemingen de AI-infrastructuur nu nog eenvoudiger kunnen implementeren.

Specs van de DGX Station A100

 • AI-werkgroepserver met 2,5 petaFLOPS aan
  prestaties
 • AI-platform van wereldklasse, zonder ingewikkelde installatie of
  IT hulp nodig
 • met vier volledige NVIDIA A100 Tensor Core GPU’s en tot 320 gigabyte (GB) GPU-geheugen

DGX Station huren en aanvullende diensten

Naast het leveren van de op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen. Zo word je nog meer ontzorgd!

 1. Oude hardware verkopen (buyback): Wil je de hardware onder een Hardware as a Service(HaaS) contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde. Zo draag je ook nog eens bij aan een langere levensduur van jouw verouderde systemen;
 2. Gecertificeerde data wiping (GDPR):Laat je data na het huren wipen door onze engineers en ontvang een certificaat na succesvolle data wiping;
 3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
 4. Extra IT-services: Onze IT-specialisten staan voor je klaar om ondersteuning te bieden bij installatie, migratie of de implementatie van jouw DGX Station A100.

NVIDIA DGX Station A100 testen bij IRENT

Overweeg jij om de NVIDIA DGX  Station A100 toe te voegen aan jouw IT-infrastructuur? Dan is zekerheid van je keuze natuurlijk altijd fijn. Met behulp van een Proof of Concept kun jij in je eigen IT-omgeving met jouw eigen workload testen hoe het systeem functioneert. Zo ervaar jij direct hoe de A100 jouw performance verbeterd en of dit systeem voldoet aan jouw wensen en verwachtingen voor de toekomst. Wil je graag meer informatie of sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met onze IT-specialisten!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.