server Server huren
Nvidia

Nvidia GPU

Een Nvidia GPU huren

Ben jij vanwege onvoorziene omstandigheden, zoals een escalatie of calamiteit, tijdelijk op zoek naar een systeem met een Nvidia GPU? Bij IRENT draaien jouw systemen binnen 24 uur weer op volle kracht door een GPU van Nvidia te huren. Hiermee biedt IRENT een daadkrachtige, effectieve en buitengewoon snelle oplossing. Wil jij binnen een dag weer up and running zijn met een systeem met GPU? IRENT levert de systemen wereldwijd vaak binnen een etmaal.

Ontdek de kracht van Nvidia GPU

De GPU’s worden gezien als echte krachtpatsers en de rocksterren in de wereld van grafische verwerking. Dit is dan ook de reden dat ze populair zijn onder gamers. Enkele mooie eigenschappen:

 • De GPU’s staan bekend om hun ongeëvenaarde verwerkingskracht en snelheid, wat ze perfect maakt voor alles van het renderen van verbluffende 3D-graphics tot het versnellen van data-intensieve taken zoals machine learning en videobewerking.
 • Hun vermogen om complexe berekeningen snel en efficiënt uit te voeren, maakt ze een must-have voor creatieve professionals en tech-enthousiastelingen.
 • Ze zijn verrassend energiezuinig, wat betekent dat je niet alleen kracht in huis haalt, maar ook bijdraagt aan een groenere planeet.

Huren met additionele diensten

Bij IRENT klop je niet alleen aan de deur voor de huur van een GPU want wij bieden nog veel meer additionele diensten aan. Zo heb jij nog de keuze uit:

 1. IT-support: deze leveren we standaard als 9X5 NDB response; waar nodig zijn extra supportlevels beschikbaar;
 2. Data wiping (GDPR): 100% veilige gegevensverwijdering, aantoonbaar middels een certificaat voor controlerende instanties;
 3. Gebruikte hardware verkopen (buyback): zodra de hardware die jij vervangt door de huur van een systeem met Nvidia GPU overbodig wordt, koopt IRENT deze tegen een maximale restwaarde op;
 4. Extra IT-services: aanvullende service als ondersteuner bij o.a. installatie, implementatie en migratie.

Service IRENT bij huren van een systeem

Het huren van een systeem met een GPU kan een ingrijpende keuze zijn. Dat snapt IRENT als geen ander. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Zo kun jij het systeem met Nvidia eerst uitvoerig testen in je eigen IT-omgeving. Daarmee is het duidelijk of alle systemen werken binnen jouw huidige datacenter. Ook kijken we zo vooruit: past deze oplossing bij jouw toekomstvisie?

Wil jij graag meer informatie over het huren van een server met Nvidia GPU of zoek jij een sparringpartner? De IT-specialisten van IRENT staan dan uiteraard voor je klaar. Neem snel contact met ons op.

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een GPU huren?

Je kan bij IRENT op verschillende manieren huren. Via de website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Ook kan je een mail sturen naar hello@irent.nl, bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of rechts onderin een chat starten met een van onze IT-specialisten.

Wat als mijn gewenste model er niet tussen staat?

Mogelijk staat jouw gewenste model niet op de website. Echter kan het zo zijn dat wij deze wel beschikbaar hebben in onze voorraad. Wij hebben namelijk een ruime voorraad van meer dan 1.000 servers. Neem daarom contact met ons op via hello@irent.nl of bel naar +31 (0)33 789 01 01.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een server huren voor precies de periode die jij nodig hebt. Vanaf één dag tot zelfs enkele jaren!

Wat is het huurtarief?

Helaas hebben wij geen standaard huurtarief voor een server. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de huurperiode en het soort server. Vraag daarom een offerte aan, jij ontvangt binnen twee uur al een reactie van een van onze IT-specialisten.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.