server Server huren
Nvidia

Quadro P400

Nvidia Quadro P400 huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

Nvidia Quadro P400 huren bij IRENT

Ben jij vanwege onvoorziene omstandigheden, zoals een escalatie of calamiteit, tijdelijk op zoek naar een systeem met een Nvidia  Quadro P400 GPU? Bij IRENT draaien jouw systemen binnen 24 uur weer op volle kracht door een Quadro P400 GPU van Nvidia te huren. Hiermee biedt IRENT een daadkrachtige, effectieve en buitengewoon snelle oplossing. Wil jij binnen een dag weer up and running zijn met een systeem met een Quadro P400 GPU? IRENT levert de systemen wereldwijd vaak binnen een etmaal.

Nvidia Quadro P400 huren met additionele diensten

Bij IRENT klop je niet alleen aan de deur voor de huur van een Quadro P400 want wij bieden nog veel meer additionele diensten aan. Zo heb jij nog de keuze uit:

  1. IT-support: deze leveren we standaard als 9X5 NDB response; waar nodig zijn extra supportlevels beschikbaar;
  2. Data wiping (GDPR): 100% veilige gegevensverwijdering, aantoonbaar middels een certificaat voor controlerende instanties;
  3. Gebruikte hardware verkopen (buyback): zodra de hardware die jij vervangt door de huur van een systeem met P400 GPU overbodig wordt, koopt IRENT deze tegen een maximale restwaarde op;
  4. Extra IT-services: aanvullende service als ondersteuner bij o.a. installatie, implementatie en migratie.

Service IRENT bij huren van een systeem met Nvidia

Het huren van een systeem met een Quadro P400 GPU kan een ingrijpende keuze zijn. Dat snapt IRENT als geen ander. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Zo kun jij het systeem met Quadro P400 Nvidia eerst uitvoerig testen in je eigen IT-omgeving. Daarmee is het duidelijk of alle systemen werken binnen jouw huidige datacenter. Ook kijken we zo vooruit: past deze oplossing bij jouw toekomstvisie?

Wil jij graag meer informatie over het huren van een server met GPU of zoek jij een sparringpartner? De IT-specialisten van IRENT staan dan uiteraard voor je klaar. Neem snel contact met ons op.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.