storage

Storage huren

Kies je merk

Huur een storage server

Storage huren? Dan ben je bij IRENT aan het juiste adres! Het vastleggen en beschikbaar stellen van data is van groot belang voor de continuïteit van je organisatie. Iedereen binnen je organisatie moet daarop kunnen vertrouwen. Altijd! Met een ruime voorraad van meer dan vijf petabyte aan opslagcapaciteit, leveren wij bij een escalatie razendsnel het juiste storage-systeem in je eigen (productie-)omgeving. Ook bij geplande IT-projecten – denk bijvoorbeeld aan een migratie of firmware-upgrade – hebben wij de juiste storage-oplossing in huis.

Storage huren voor zo lang als nodig

Wil je meer zekerheid over je toekomstige storage-investering? Dan kun je bij IRENT en storage server huren en  een Proof of Concept (PoC) afnemen. Zo kun je de nieuwste technologie eerst testen met je eigen workload en in je eigen. Groeit je storage-behoefte, maar is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor lease, waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Storage huren en binnen 24 uur geleverd

Binnen twee uur ontvang je van onze IT-specialisten een voorstel. We maken inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering. Bij akkoord wordt de op maat gemaakte storage-configuratie op elke gewenste locatie en indien nodig binnen 24 uur afgeleverd. Je kunt onze storage-oplossingen per dag, week en maand flexibel huren.

Verschillende storage oplossingen

Ben je op zoek naar Dell EMC storage? IRENT heeft een grote voorraad van storage systemen. Naast systemen van Dell EMC beschikt IRENT tevens over een grote voorraad van storage servers van andere gerenommeerde vendoren zoals: Lenovo storage, HPE storage, IBM storage of Pure storage.

Storage huren via IRENT

Ben je naast een Dell EMC PowerEdge ook op zoek naar een server, networking of appliance oplossing? IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server, stroage, networking en appliance verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Met al onze oplossingen helpen wij bedrijven een bijdrage te leveren aan de transformatie naar een circulaire economie. We werken daarnaast intensief samen met Dell EMC, Lenovo, HPE en IBM. Met onze kennis en ervaring helpen we je graag om je tijdelijke storage-behoefte optimaal in te vullen. Dus neem contact met ons op en daag ons uit!

 

  • Ervaring in levering over de hele wereld
  • Voorraad van ruim € 15 miljoen aan IT infrastructuur
  • Demopool partner van Dell EMC, Lenovo en IBM
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.