storage Storage huren
Kies je merk

Dell EMC storage huren

Data is van cruciaal belang binnen je organisatie. Je moet hierop kunnen vertrouwen. Altijd! Met een voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in zowel flash als traditionele draaiende disken, leveren wij bij een escalatie binnen 24 uur de juiste Dell EMC storage in je eigen (productie-)omgeving. Ook bij geplande IT-projecten, zoals een migratie of firmware-upgrade, zorgen wij voor de juiste Dell EMC storage-oplossing.

Dell EMC storage testen

Behoefte aan meer zekerheid over je toekomstige storage-investering? Dan kun je bij IRENT een Proof of Concept (PoC) afnemen. Op deze manier kun je eerst de Dell EMC-oplossing met je eigen workload en in je eigen omgeving testen. Zo weet je zeker dat je de juiste oplossing in huis haalt. Groeit je storage-behoefte, maar is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij het mogelijk is om binnen de contractperiode af te schalen.

Op maat gemaakte Dell EMC storage huren

Je hebt de keuze uit diverse Dell storage-oplossingen. Onze IT-specialisten staan voor je klaar en vertalen je aanvraag binnen twee uur naar de gewenste configuratie. Op deze manier is het direct inzichtelijk wat je kunt verwachten en wat de bijbehorende investering is. Bij akkoord wordt de op maat gemaakte storage-configuratie op elke gewenste locatie en indien nodig binnen 24 uur afgeleverd. Je kunt onze storage-oplossingen per dag, week of maand huren. Weet je nog niet precies hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je altijd de mogelijkheid om te verlengen.

Dell EMC storage server huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé expert op verhuurgebied van server, storage en netwerk en Europees marktleider in verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Ook zijn we met trots Gold Partner en de officiële demopoolpartner van Dell EMC. In Europa faciliteren wij Dell EMC bij diverse projecten en leveren verschillende storage-oplossingen, waaronder Data DomainVNX, VNXe, Unity HybridUnity All-FlashXtremIOEqualLogicCompellent HybridCompellent All-Flash en Isilon. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.