storage Storage huren
Kies je merk

Dell EMC storage huren

Data is van cruciaal belang binnen je organisatie. Je moet hierop kunnen vertrouwen. Altijd! Met een voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in zowel flash als traditionele draaiende disken, leveren wij bij een escalatie binnen 24 uur de juiste Dell EMC storage in je eigen (productie-)omgeving. Ook bij geplande IT-projecten, zoals een migratie of firmware-upgrade, zorgen wij voor de juiste Dell EMC storage-oplossing.

Top-tier technologie, flexibiliteit en schaalbaarheid

Dell EMC storage is niet alleen een oplossing maar is ook de toekomst van dataopslag. Het huren van deze systemen is een strategische zet die je bedrijf voorziet van top-tier technologie, flexibiliteit, en schaalbaarheid, zonder de last van zware initiële investeringen. Hier zijn de kern voordelen die het jouw IT-infrastructuur brengt:

 • Toonaangevende databeveiliging: Met geavanceerde backup- en recovery-oplossingen zet dit merk de standaard voor databeveiliging en veerkracht die de data altijd veilig houden.
 • PowerEdge server integratie: Naadloze integratie met Dell EMC PowerEdge servers biedt een geoptimaliseerde opslag- en verwerking omgeving die zorgt voor maximale efficiëntie.
 • Intelligente storage management: Met Dell EMC’s geavanceerde storage management software, zoals Dell EMC PowerStore, kun je profiteren van autonome operaties die zelf-optimalisatie en -onderhoud realiseren.
 • Multi-Cloud flexibiliteit: Ongeëvenaarde multi-cloud integratie opties. Hierdoor kan de data eenvoudig worden verplaatst tussen on-premises en cloudomgevingen voor een hybride cloudstrategie.
 • Schaalbare storage oplossingen: Van Dell EMC Isilon voor ongestructureerde data tot Dell EMC Unity voor gemengde workloads, het portfolio biedt schaalbare oplossingen die met het bedrijf meegroeien.
 • Innovatie en duurzaamheid: Deze systemen lopen voorop in de ontwikkeling van energie-efficiënte storage systemen die niet alleen kosten besparen maar ook bijdragen aan je duurzaamheidsdoelen.

Storage testen

Behoefte aan meer zekerheid over je toekomstige storage-investering? Dan kun je bij IRENT een Proof of Concept (PoC) afnemen. Op deze manier kun je eerst de Dell EMC-oplossing met je eigen workload en in je eigen omgeving testen. Zo weet je zeker dat je de juiste oplossing in huis haalt. Groeit je storage-behoefte, maar is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij het mogelijk is om binnen de contractperiode af te schalen.

Op maat gemaakte Dell EMC storage

Je hebt de keuze uit diverse Dell storage-oplossingen. Onze IT-specialisten staan voor je klaar en vertalen je aanvraag binnen twee uur naar de gewenste configuratie. Op deze manier is het direct inzichtelijk wat je kunt verwachten en wat de bijbehorende investering is.

Bij akkoord wordt de op maat gemaakte storage-configuratie op elke gewenste locatie en indien nodig binnen 24 uur afgeleverd. Je kunt onze storage-oplossingen per dag, week of maand huren. Weet je nog niet precies hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je altijd de mogelijkheid om te verlengen.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé expert op verhuurgebied van server, storage en netwerk en Europees marktleider in verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Ook zijn we met trots Gold Partner en de officiële demopoolpartner van Dell EMC.

In Europa faciliteren wij Dell EMC bij diverse projecten en leveren verschillende storage-oplossingen, waaronder Data DomainVNX, VNXe, Unity HybridUnity All-FlashXtremIOEqualLogicCompellent HybridCompellent All-Flash en Isilon. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.