storage Storage huren
Dell EMC

Compellent

Dell EMC Compellent

Wij verhuren diverse Dell EMC Compellent-modellen, zoals de SC5020, SC7020 en de SC9000. Plaats je bij ons een huuraanvraag, dan laten we binnen twee uur weten wat mogelijk is. Met een voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in flash en traditionele draaiende disken, kan er binnen 24 uur worden geleverd. De Compellent is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie in Europa geleverd.

Compellent en Hardware as a Service

Groeit je storage-behoefte of moet deze vervangen worden, maar is aankoop (CapEx) niet de beste optie? Dan bieden we een flexibel Hardware as a Service (OpEx) contract, met de unieke mogelijkheid om binnen de contractperiode af te schalen.

Dell EMC Compellent huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op het gebied van tijdelijke inzet van server-, storage- en netwerkoplossingen. Ook zijn we met trots Gold Partner en de officiële demopoolpartner van Dell EMC. In Europa faciliteren wij Dell EMC bij diverse projecten. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.