storage Storage huren
Dell EMC

Compellent

Dell EMC Compellent storage huren

Wij verhuren diverse Dell EMC Compellent-modellen, zoals de SC5020, SC7020 en de SC9000. Plaats je bij ons een huuraanvraag, dan laten we binnen twee uur weten wat mogelijk is. Met een voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in flash en traditionele draaiende disken, kan er binnen 24 uur worden geleverd. De Compellent is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie in Europa geleverd.

Haal meer uit je data!

De storage oplossing staat bekend om zijn flexibiliteit, intelligentie en uitstekende schaalbaarheid. Deze oplossing is ontworpen om bedrijven van elke grootte te ondersteunen bij het efficiënt beheren van hun gegevens, met een reeks functies die zowel de prestaties verbeteren als de kosten verlagen.

 • Data progression technologie: Gegevens worden dynamisch verplaatst tussen verschillende opslag niveaus, afhankelijk van hun gebruik en belang. Door minder vaak gebruikte gegevens naar goedkopere opslag lagen te verplaatsen en veelgebruikte data op snellere schijven te houden, optimaliseert Compellent zowel de prestaties als de kosten van dataopslag.
 • Live volume voor maximale beschikbaarheid: Hoge beschikbaarheid en mobiliteit van data zonder onderbreking van de dienst. Dit zorgt voor continue bedrijfsvoering, zelfs in het geval van gepland onderhoud of onverwachte uitval.
 • Intuïtieve management interface: Het Storage Center van Compellent biedt een gebruiksvriendelijke, intuïtieve interface die het beheer van je opslag vereenvoudigt, van configuratie tot en met monitoring en rapportage.
 • Flexibele en schaalbare architectuur: De modulaire opbouw van Dell EMC Compellent maakt het eenvoudig om capaciteit en prestaties naadloos uit te breiden. Je kunt beginnen met wat je nu nodig hebt en uitbreiden naarmate je behoeften groeien, zonder overbodige investeringen.
 • Geavanceerde beveiliging: Robuuste disaster recovery en data protection mogelijkheden, waaronder geïntegreerde replicatie en snapshots, die helpen bij het snel herstellen van data na een incident.

Compellent en Hardware as a Service

Groeit je storage-behoefte of moet deze vervangen worden, maar is aankoop (CapEx) niet de beste optie? Dan bieden we een flexibel Hardware as a Service (OpEx) contract, met de unieke mogelijkheid om binnen de contractperiode af te schalen.

Huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op het gebied van tijdelijke inzet van server-, storage– en netwerkoplossingen. Ook zijn we met trots Gold Partner en de officiële demopoolpartner van Dell EMC. In Europa faciliteren wij Dell EMC bij diverse projecten. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang is de huurperiode?

De huurperiode van een opslagruimte mag mag zelf worden bepaald. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Welk huurtarief hanteren jullie?

Wij hanteren geen standaard huurtarief. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer ontvang ik de storage op locatie?

Wanneer je een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.