storage Storage huren
Dell EMC

Data Domain

Data Domain

De Dell EMC Data Domain back-up storage is in verschillende modellen te huur, waaronder de DD2200, DD6300, DD6800, DD9300 en de DD9800. Bij een aanvraag maken we binnen twee uur inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten. We hebben een voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in zowel flash als traditionele draaiende disken. Hierdoor is het mogelijk om je gewenste configuratie binnen 24 uur te leveren, op vrijwel elke locatie in Europa. De Data Domain is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren.
Heb je uitbreidings- of vervangingsbehoefte, maar is aankopen (CAPEX) niet de beste optie? Dan bieden we een flexibel (OPEX) contract, met de unieke mogelijkheid om binnen de contractperiode af te schalen.

Dell EMC Data Domain huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op het gebied van tijdelijke inzet van server, storage en netwerkapparatuur. Ook zijn we met trots Gold Partner en de officiële demopoolpartner van Dell EMC. In Europa faciliteren wij Dell EMC bij diverse projecten. De gewenste Data Domain niet gevonden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

  • Europees verhuur marktleider van datacenter apparatuur
  • Ervaring in levering over de hele wereld
  • Voorraad van ruim € 15 miljoen aan IT infrastructuur
  • Demopool partner van Dell EMC, Lenovo en IBM
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.