storage Storage huren
Dell EMC

Data Domain

Dell EMC Data Domain huren

De Dell EMC Data Domain back-up storage is in verschillende modellen te huur, waaronder de DD2200, DD6300, DD6800, DD9300 en de DD9800. Bij een aanvraag maken we binnen twee uur inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten.

We hebben een voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in zowel flash als traditionele draaiende disken. Hierdoor is het mogelijk om je gewenste configuratie binnen 24 uur te leveren, op vrijwel elke locatie in Europa. De Data Domain is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren.

Een keuze voor schaalbaarheid en betrouwbaarheid

Dell EMC Data Domain biedt een toonaangevende oplossing voor data backup en recovery, waardoor organisaties van alle groottes hun data veiliger en efficiënter kunnen beschermen. Profiteer nu van geavanceerde deduplicatie technologieën, ongeëvenaarde schaalbaarheid, betrouwbaarheid en naadloze integratie met bestaande systemen. Hieronder vind je een aantal mooie eigenschappen:

 • Verhoogde efficiëntie: De toonaangevende deduplicatie technologie reduceert de benodigde opslagruimte voor backups aanzienlijk. Hierdoor worden kosten bespaard en wordt de efficiëntie verhoogd.
 • Schaalbaarheid: Van kleine ondernemingen tot grote multinationals, de systemen kunnen schalen om aan de behoeften van elke organisatie te voldoen, zonder in te leveren op prestaties of betrouwbaarheid.
 • Veilig en betrouwbaar herstellen: Met de mogelijkheid om snel en betrouwbaar data te herstellen, zorgt het ervoor dat je essentiële systemen en applicaties snel weer operationeel zijn na dataverlies.
 • Moeiteloze integratie: Data Domain integreert moeiteloos met een breed scala aan bestaande backup- en enterprise-applicaties, waardoor het een flexibele en veelzijdige keuze is voor diverse IT-omgevingen.
 • Cloud technologie: Ondersteuning voor cloud storage en tiering maakt het mogelijk om backups efficiënt te beheren en te archiveren, waardoor je kunt profiteren van de schaalbaarheid en kostenbesparingen van de cloud.
 • Hoge beveiliging: Met encryptie en andere geavanceerde beveiligingsfuncties beschermt Data Domain je vertrouwelijke data tegen externe bedreigingen.
 • Snelle backups: Dankzij de hoge throughput en efficiënte dataverwerking, verkleint de storage oplossing de tijd die nodig is voor het voltooien van backups.

Dell EMC en Hardware as a Service

Heb je uitbreidings- of vervangingsbehoefte, maar is aankopen (CAPEX) niet de beste optie? Dan bieden we een flexibel (OPEX) contract, met de unieke mogelijkheid om binnen de contractperiode af te schalen.

Huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op het gebied van tijdelijke inzet van server, storage en netwerkapparatuur. Ook zijn we met trots Gold Partner en de officiële demopoolpartner van Dell EMC. In Europa faciliteren wij Dell EMC bij diverse projecten. De gewenste Data Domain niet gevonden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

De duur van de huurperiode kan je zelf bepalen. Wij werken namelijk met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wat is het huurtarief?

Wij hanteren geen standaard tarief voor het huren van storage oplossingen. Het tarief hangt namelijk af van verschillende periode, zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer worden de systemen geleverd?

Wanneer je een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.