storage Storage huren
Dell EMC

Data Domain DD2200

Dell EMC Data Domain DD2200 huren

Data Domain DD2200 huren

De DataDomain 2200 is gepositioneerd voor omgevingen vanaf 10TB en is direct te integreren met diverse applicaties zoals VMware Backup & Recovery. De DataDomain 2200 beschermt tot 860TB aan logical capacity in een 2U behuizing. Daarnaast beschikt de DataDomain 2200 over end-to-end data encryption, waarmee jouw klanten kunnen voldoen aan de compliance regelgeving voor archiefdata.

Voor het huren van de Dell EMC DD2200 kun je terecht bij iRent. Wil je de DD2200 huren voor een korte periode voor bijvoorbeeld een migratie, tijdelijk project of calamiteit? Wij verhuren de EMC DataDomain 2200 voor korte en middellange termijn uit onze voorraad.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.