storage Storage huren
Dell EMC

EqualLogic

Dell EMC EqualLogic

Tijdelijk op zoek naar Dell EMC EqualLogic storage-systemen? Ons assortiment bestaat uit onder andere de EqualLogic FS7610, PS4210, PS6210 en de PS6610. Bij een aanvraag kun je binnen twee uur een reactie van ons verwachten. Dankzij onze voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in flash en traditionele draaiende disken, kan een systeem indien nodig binnen 24 uur worden geleverd op locatie. De EqualLogic is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie geleverd.

EqualLogic en Hardware as a Service

Groeit je behoefte aan storage-capaciteit of moet je deze vervangen, maar behoort investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet tot de mogelijkheden? Kies dan voor de op maat gemaakte (OpEX) oplossing, waarbij het mogelijk is om zelfs binnen de contractperiode af te schalen.

Dell EMC EqualLogic huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al ruim 15 jaar dé betrouwbare partner op het gebied van server- en storage-verhuur. Ook zijn we de officiële demopoolpartner van Dell EMC. De gewenste EqualLogic-configuratie niet gevonden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur. Ook de allernieuwste technologie
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement 
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.