storage Storage huren
Dell EMC

EqualLogic

Dell EMC EqualLogic storage huren

Tijdelijk op zoek naar Dell EMC EqualLogic storage-systemen? Ons assortiment bestaat uit onder andere de EqualLogic FS7610, PS4210, PS6210 en de PS6610. Bij een aanvraag kun je binnen twee uur een reactie van ons verwachten.

Dankzij onze voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in flash en traditionele draaiende disken, kan een systeem indien nodig binnen 24 uur worden geleverd op locatie. De EqualLogic is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie geleverd.

Een krachtige en eenvoudige opslagoplossing

Een krachtige en eenvoudig te beheren opslagoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van organisaties van elke omvang. Met zijn unieke peer storage-architectuur automatiseert en vereenvoudigt EqualLogic het opslagbeheer, terwijl het gelijktijdig hoge prestaties en betrouwbaarheid levert.

 • Zelfbeheerde opslag: Het systeem automatiseert veel voorkomende opslag beheertaken, zoals volume-uitbreiding, load balancing en data migratie, zonder handmatige interventie. Deze automatisering helpt bij het verminderen van de complexiteit en de lasten van het opslagbeheer, waardoor IT-personeel zich kan richten op andere kritieke taken.
 • Naadloze schaalbaarheid: Eenvoudig om de opslagcapaciteit en prestaties op en af te schalen, zonder downtime of datamigratie. Ook kun je eenvoudig nieuwe arrays toevoegen aan de groep, en het systeem zal automatisch de resources herconfigureren en optimaliseren.
 • Geïntegreerde gegevensbescherming: Geavanceerde ingebouwde functies voor gegevensbescherming, zoals snapshots, clones en replicatie. Die helpen bij het waarborgen van de veiligheid en de beschikbaarheid van vertrouwelijke data.
 • All-inclusive software model: Toegang tot alle software-updates en features zonder extra kosten. Dit all-inclusive licentiemodel zorgt voor eenvoudige en voorspelbare kosten planning.
 • Optimale prestaties en betrouwbaarheid: De peer storage-architectuur van EqualLogic optimaliseert automatisch de prestaties over de gehele storage pool, terwijl het ook een hoge mate van betrouwbaarheid en gegevens beschikbaarheid biedt.

EqualLogic en Hardware as a Service

Groeit je behoefte aan storage-capaciteit of moet je deze vervangen, maar behoort investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet tot de mogelijkheden? Kies dan voor de op maat gemaakte (OpEX) oplossing, waarbij het mogelijk is om zelfs binnen de contractperiode af te schalen.

Huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al ruim 15 jaar dé betrouwbare partner op het gebied van server– en storage-verhuur. Ook zijn we de officiële demopoolpartner van Dell EMC. De gewenste EqualLogic-configuratie niet gevonden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat is het huurtarief?

Wij hebben helaas geen standaard huurtarief. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wanneer ontvang ik de storage op locatie?

Wanneer je een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.