storage Storage huren
Dell EMC

EqualLogic FS7610

Dell EMC EqualLogic FS7610 huren
 • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
 • Multi-vendor huren? Geen probleem!
 • Nood? Spoedlevering binnen 2u
 • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

Dell EMC EqualLogic FS7610 huren

Tijdelijk de Dell EMC EqualLogic FS7610 huren, leasen of as a service afnemen? IRENT levert op maat gemaakte systeemconfiguraties op locatie. Indien het een escalatie/ calamiteit betreft en je snel vervangende systemen nodig hebt, is het huren van een een snelle, daadkrachtige en effectieve oplossing. Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

 • Naadloze integratie
  Dell FS7610 arrays zijn ontworpen voor naadloze integratie met bestaande Dell EqualLogic PS series arrays en functioneren zowel als Network Attached Storage (NAS)-appliances als Unified System Storage-systemen. Dell FS7610 appliances helpen upgrades met vorkheftrucks overbodig te maken en stellen kleine tot middelgrote bedrijven in staat de voordelen van hun bestaande arrays uit de EqualLogic PS reeks te benutten.
 • Eenvoudige schaalbaarheid
  Dell EqualLogic FS7610 arrays zijn geconfigureerd in een compacte vormfactor van 2U en voorzien van het nieuwe Dell Fluid File System (Fluid FS) versie 2 voor eenvoudige schaalbaarheid voorbij de capaciteitsgrenzen van conventionele bestandssystemen. Dell FS7610 arrays bieden ook de mogelijkheid om de prestaties zonder onderbreking te schalen door een tweede Dell FS7610 apparaat toe te voegen.
 • Veerkrachtig ontwerp
  Dell FS7610 arrays beschikken over 4 10 GbE poorten voor SAN-connectiviteit en 4 poorten voor het clientnetwerk en zijn uitgerust met 2 actieve/actieve controllers en een PCIe backplane voor communicatie tussen controllers. FS7610 arrays zijn speciaal ontworpen om blok- en bestandsgegevens binnen bestaande storage-infrastructuren te verenigen en bieden ook een verscheidenheid aan geavanceerde functies voor gegevensbescherming.

De Dell EMC EqualLogic huren bij IRENT

Overweeg jij nieuwe Dell EMC EqualLogic te plaatsen in je datacenter? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze systemen passen binnen jouw huidige datacenter. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op jouw toekomstvisie. Om te testen of de systemen aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept (PoC) aan. Dan kun jij de FS7610 zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de Dell EMC EqualLogic FS7610? Neem dan contact met ons op!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.