storage Storage huren
Dell EMC

Isilon

Dell EMC Isilon storage huren

De Dell EMC Isilon is in verschillende modellen te huur, waaronder de Isilon 200 models en de Isilon 400 models. Bij een aanvraag geven we je binnen twee uur duidelijkheid wat je van ons kunt verwachten. Met een voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, kan er indien gewenst binnen 24 uur worden geleverd. De Isilon is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie geleverd.

Schaalbaarheid, prestaties en eenvoud

Dell EMC Isilon is specifiek ontworpen om de uitdagingen van ongestructureerde data aan te pakken, waardoor het een ideale keuze is voor organisaties die enorme hoeveelheden data efficiënt willen beheren, opslaan en analyseren.

Door het huren van deze storage oplossing kunnen bedrijven profiteren van een ongeëvenaarde schaalbaarheid, prestaties en eenvoud. Hiermee kunnen ze hun data omzetten in waardevolle inzichten en concurrentievoordeel. Hier zijn een aantal mooie eigenschappen:

 • Schaalbaarheid: Met de mogelijkheid om naadloos en zonder downtime te schalen van enkele terabytes tot meerdere petabytes, ondersteunt Isilon de groei van je data zonder de complexiteit die vaak gepaard gaat met traditionele opslagsystemen.Snelle toegang: Je kunt rekenen op snelle toegang tot je data, ongeacht de grootte.
 • Eenvoudig beheer: Isilon’s OneFS-besturingssysteem biedt een eenvoudig, intuïtief beheerplatform dat het mogelijk maakt om je gehele cluster als één enkel systeem te beheren, wat de operationele efficiëntie verbetert.
 • Veelzijdigheid voor diverse workloads: Of het nu gaat om diepe archivering, big data-analyse, of high-performance computing, Isilon kan een breed scala aan workloads aan.
 • Geoptimaliseerde dataopslag: Met geavanceerde datareductie technologieën zoals deduplicatie en compressie, maximaliseert Isilon de opslag efficiëntie, waardoor de totale eigendomskosten worden verlaagd.
 • Databeveiliging: Isilon biedt uitgebreide beveiligingsopties, waaronder snapshots, replicatie en tiering, om ervoor te zorgen dat je data altijd veilig, beschermd en beschikbaar is.
 • Cloud integratie: Ondersteuning voor multi-cloudomgevingen stelt Isilon in staat om te fungeren als een hybride cloudopslag hub. Hierdoor heb je de flexibiliteit om de data te verplaatsen tussen on-premises en cloudopslag, afhankelijk van de behoeften en kosten.

Isilon en Hardware as a Service

Wil je je storage-capaciteit uitbreiden of vervangen, maar is aankoop (CapEx) geen goede optie? Kies dan voor het betalen per maand/ Hardware as a Service (OpEx), waarbij afschalen tot de unieke mogelijkheden behoort.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server– en storage-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Ook zijn we Gold Partner en demopoolpartner van Dell EMC. Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag met het vinden van de Isilon die past binnen jouw omgeving. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang is de huurperiode?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wat is jullie huurtarief?

Wij kunnen helaas geen standaard huurtarief vastleggen van een storage. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer ontvang ik de storage?

Wanneer jij een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.