storage Storage huren
Dell EMC

PowerStore

Dell EMC PowerStore huren

De Dell EMC PowerStore huren? Dit kan vanaf 1 dag tot meerdere maanden. Wil je eerst testen of de Dell EMC PowerStore zo functioneert in jouw datacentrum zoals je dat voor ogen heeft? Dan is een demo of Proof of Concept een hele geschikte optie.

Flexibiliteit, schaalbaarheid en intelligentie

Voor een moderne IT-infrastructuur die zowel krachtig als aanpasbaar is raden we de Dell EMC PowerStore zeker aan. De PowerStore biedt een unieke combinatie van flexibiliteit, schaalbaarheid en intelligente automatisering om aan hedendaagse en toekomstige data opslag behoeften te voldoen. Hier zijn een aantal mooie eigenschappen van deze storage oplossing:

 • Toekomstbestendig: Met structuur zorgt ervoor dat het systeem toekomstbestendig is, klaar om nieuwe technologieën en workloads te omarmen zonder ingrijpende hardwarewijzigingen.
 • Eenvoudig beheer: Met geavanceerde machine learning en automatisering optimaliseert PowerStore zichzelf voortdurend, waardoor de prestaties worden gemaximaliseerd en het beheer wordt vereenvoudigd. Dit leidt tot lagere operationele kosten en een hogere efficiëntie.
 • End-to-End NVMe: Profiteer van de snelheid en responsiviteit van NVMe, een opslag protocol ontworpen voor de snelste mediatypes, over de gehele productlijn.
 • AppsON: Een unieke functie voor het draaien van applicaties direct op het storage-apparaat voor lagere latency en verbeterde prestaties. Dit is ideaal voor edge-locaties of data-intensieve workloads waar snelheid cruciaal is.
 • Schaling mogelijkheden: PowerStore biedt niet alleen de mogelijkheid om uit te breiden in capaciteit, maar ook om te upgraden naar nieuwere modellen binnen de productlijn. Dit zonder downtime of datamigratie, dankzij het Anytime Upgrade-programma.
 • Multi-Cloud mobiliteit: Eenvoudige integratie met cloudomgevingen voor hybride cloud strategieën, waardoor data en applicaties naadloos kunnen bewegen tussen on-premises en de cloud, afhankelijk van behoeften en kostenoverwegingen.
 • Geavanceerde data services: Ingebouwde services zoals deduplicatie, compressie, en snapshots verbeteren de efficiëntie en bescherming van je data, zodat er meer waarde kan worden gehaald uit de opslagcapaciteit.

PowerStore testen

De PowerStore testen op functionaliteit en effectiviteit? je kunt bij onze IT-specialisten en Dell EMC PowerStore Proof of Concept aanvragen en je ervaart zelf, realtime in uw eigen datacentrum. Met een Proof of Concept laat je het systeem een voor een bepaalde periode meedraaien in je eigen datacenter. Met jouw workload. Zo kun je direct ervaren en statistisch meten of de systemen doen wat je van ze verwacht hebt.

Storage flexibel leasen

Met pay-per-use condities kun je de PoweStore systemen flexibel leasen. Je krijgt de mogelijkheid om de systemen op- en af te schalen wanneer jij dat wilt. Zo behoud je optimale efficiency. Daarnaast kun je er voor kiezen om jouw oude systemen te verkopen. Zo innoveer je je datacentrum én vergroot je je liquiditeit.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé verhuur en lease specialist van high-end datacentersystemen. Op maat gemaakte systemen snel aanbieden is al jaren de dagelijkse business. Ook zijn we met trots Gold Partner en de officiële demopoolpartner van Dell EMC. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou datacenter? Neem contact op met een van onze IT-specialisten.

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wat is jullie huurtarief?

Wij kunnen helaas geen standaard huurtarief vastleggen van een storage. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer ontvang ik de storage op locatie?

Wanneer jij een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.