storage Storage huren
Dell EMC

PowerStore 5000T

Dell EMC PowerStore 5000T huren

Dell EMC PowerStore 5000T huren

De Dell EMC PowerStore 5000T  is ontworpen op basis van een 2U node. De PowerStore T systemen ondersteunen zowel Block, File als VMware Virtual Volumes. De PowerStore 1000T elimineert daarnaast alle traditionele storage-compromissen op performance, schaalbaarheid, efficiency en aanpasbaarheid.

Productkenmerken PowerStore 5000T

 • Tot wel 64 cores/ 2.1 GHz
 • Tot wel  1152 GB memory
 • Hogere uptime door “containerized” architectuur
 • All-inclusieve licentiering

Wat maakt de PowerStore 5000T uniek?

 1. Scale up – Scale Out opties
 2. Live appliances updaten/toevoegen (geen down-time tijdens updates)
 3. NVMe,  SCM en Storage class memory

PowerStore huren met additionele diensten

Bij IRENT klop je niet alleen aan voor de huur van een 5000T. Zo kun je ook kiezen voor additionele diensten. Zo heb jij nog de keuze uit:

 1. IT-support: deze leveren we standaard als 9X5 NDB response; waar nodig zijn extra supportlevels beschikbaar;
 2. Data wiping (GDPR): 100% veilige gegevensverwijdering, aantoonbaar middels een certificaat voor controlerende instanties;
 3. Gebruikte hardware verkopen (buyback): zodra de hardware die jij vervangt door de huur van de Dell EMC storage systemen overbodig wordt, koopt IRENT deze tegen een maximale restwaarde op;
 4. Extra IT-services: aanvullende service als ondersteuner bij o.a. installatie, implementatie en migratie.

PowerStore 5000T huren bij IRENT

Neem je momenteel de aanschaf van een PowerStore 5000T in overweging? De aanschaf van een systeem moet altijd een weloverwogen keuze zijn. Een extra beetje zekerheid of bevestiging dat de systeemkeuze aansluit bij jouw wensen is dan wel zo prettig. Met een Proof of Concept (PoC) kun je dit extra beetje zekerheid verkrijgen! Je test de storage systemen in jouw IT-omgeving, met je eigen workload. Zo weet je precies hoe de PowerStore nodes zullen functioneren binnen jouw omgeving. Op zoek naar een specifieke 7000T configuratie? Onze IT-specialisten staan voor je klaar om een op maat gemaakte oplossing te bieden. Neem contact op voor meer informatie!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.