storage Storage huren
Dell EMC

PowerStore X

Dell EMC PowerStore X huren

Dell EMC PowerStore X huren

De Dell EMC PowerStore X  is ontworpen op basis van een 2u 2 node systeem. Dit vormt de basis voor alle systemen binnen het PowerStore platform inclusief; 1000X, 3000X, 5000X
7000X en 9000X modellen.

Productkenmerken PowerStore X

  • Geschikt voor zowel Block- als Filestorage
  • All-inclusieve licentiering
  • “Containerized” architectuur zorgt voor hogere uptime

Zowel traditionele als moderne workloads worden ondersteunt door producten in de Powerstore X-serie. De systemen bieden een data-centrische, aanpasbare en intelligente infrastructuur. Doordat het platform ontworpen is met een focus op enorme perfomance, bereikt dit systeem ongekende levels aan operationeel gebruiksgemak en flexibiliteit.

De PowerStore X onsluit de kracht van data met architectuur voorzien van geavanceerde opslag-technologie, geïntegreerde machine-learning en een  basis van container based microservices. De innovatie die ten grondslag ligt van dit platform, maakt het een extreem veelzijdig, prestatiegericht en multidimensionale schaalbaar platform.

PowerStore huren bij IRENT

Zekerheid van je keuze is altijd prettig. Zeker als het de inrichting van je datacenter betreft. Om deze zekerheid te verschaffen kun je kiezen voor een PowerStore  demo of PowerStore  proof of concept. Dan kun je de systemen zelf testen, op locatie met je eigen workload. Voor meer informatie of specifieke systeemconfiguraties kun je altijd contact opnemen met onze IT-specialisten. Zij helpen je graag verder.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.