storage Storage huren
Dell EMC

PowerVault

Dell EMC PowerVault

Tijdelijk de Dell EMC PowerVault huren of leasen? IRENT levert op maat gemaakte systeemconfiguraties op locatie. Indien het een escalatie/ calamiteit betreft en je snel vervangende systemen nodig hebt, is het huren van een PowerVault een snelle, daadkrachtige en effectieve oplossing. Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

Een toegankelijke en geavanceerde opslagoplossing

Als het gaat om opslagoplossingen die zowel krachtig als betaalbaar zijn, staat Dell EMC PowerVault op de voorgrond. Deze specifieke reeks is ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven een toegankelijke, maar toch geavanceerde opslagoplossing te bieden. Het huren van een PowerVault biedt unieke voordelen die we hieronder in detail bespreken:

 • Eenvoudig beheer: Het storage systeem is ontworpen met het oog op eenvoud, waardoor het beheren van je data opslag een fluitje van een cent wordt. Dit is ideaal voor bedrijven met beperkte IT-resources.
 • Kostenefficiëntie: PowerVault biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding, wat betekent dat je toegang krijgt tot high-performance storage en een kostenbewuste keuze maakt.
 • Flexibele configuraties: Of je nu behoefte hebt aan direct-attached storage (DAS), network-attached storage (NAS), of iSCSI SAN-oplossingen, PowerVault heeft een configuratie die past bij jouw specifieke behoeften.
 • Uitbreidbaarheid: Met de mogelijkheid om eenvoudig extra drives toe te voegen, biedt de storage een pad voor groei. Je kunt je opslagcapaciteit vergroten als je bedrijf groeit, zonder ingrijpende systeemwijzigingen.
 • Databescherming: De systemen zijn uitgerust met ingebouwde back-up- en recovery functies, waardoor je data veilig is tegen verlies of beschadiging. Dit biedt gemoedsrust in een tijdperk waarin data essentieel is voor bedrijfsvoering.
 • Milieuvriendelijk: Dell EMC is toegewijd aan duurzaamheid, en PowerVault systemen zijn geen uitzondering. Ze zijn ontworpen om energie-efficiënter te zijn.

PowerVault en aanvullende diensten

Naast het leveren van een op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van een PowerVault:

 1. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de hardware onder een Hardware as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.
 2. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van systemen aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
 3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
 4. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;

Ook een server huren?

Naast een PowerVault oplossing nog extra servercapaciteit nodig? Wellicht is de huur van een server dan ook wel iets voor jou? Van entry level tot high-end systemen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Nvidia DGX A100, de PowerEdge R740 of de HPE ProLiant DL380 gen 10.

Huren bij IRENT

Overweeg jij om nieuwe PowerVault systemen te plaatsen in je datacenter? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze systemen passen binnen jouw huidige datacenter. Daarnaast is het belangrijk dat de storage systemen aansluiten op jouw toekomstvisie.

Om te testen of de systemen aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Dan kun jij de PowerVault zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de PowerVault systemen? Neem dan contact met ons op!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wat is het huurtarief?

Wij hebben helaas geen standaard huurtarief. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer ontvang ik de systemen op locatie?

Wanneer jij een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.