storage Storage huren
Dell EMC

PowerVault PV114T

Dell EMC PowerVault PV114T huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

Dell EMC PowerVault 114T huren

Tijdelijk de Dell EMC PowerVault 114T huren, leasen of as a service afnemen? IRENT levert op maat gemaakte systeemconfiguraties op locatie. Indien het een escalatie/calamiteit betreft en je snel vervangende systemen nodig hebt, is het huren van een PowerVault 114T een snelle, daadkrachtige en effectieve oplossing. Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

PowerVault 114T huren en aanvullende diensten

Naast het leveren van een op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van een PowerVault 114T:

  1. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de hardware onder een Hardware as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde;
  2. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;
  3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
  4. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van systemen aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen.

De Dell EMC PowerVault114T huren bij IRENT

Overweeg jij om nieuwe PowerVault 114T systemen te plaatsen in je datacenter? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze systemen passen binnen jouw huidige datacenter. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op jouw toekomstvisie. Om te testen of de systemen aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Dan kun jij de PowerVault 114T zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de Dell EMC PowerVault 114T systemen? Neem dan contact met ons op!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.