storage Storage huren
Dell EMC

Unity XT

Dell EMC Unity XT storage huren

Data speelt een belangrijke rol binnen je organisatie, en je moet hierop dus kunnen vertrouwen. Altijd! Wij leveren bij een escalatie binnen 24 uur de juiste Dell EMC storage in je eigen (productie-) omgeving. Ook bij geplande IT-projecten, zoals een migratie of firmware-upgrade, zorgen wij voor de juiste storage oplossing.

Voorzien van een flinke update

Dell EMC heeft de succesvolle storage oplossing Dell EMC Unity XT voorzien van een flinke upgrade. Zo hebben de oplossingen uit de Unity XT serie krachtiger CPU’s, memory en plek voor nog meer drives, NVMe readiness en een nieuwe update van Unity OE.

Door de volledig inclusieve licentie op deze systemen is Untiy XT tevens erg geschikt voor gebruik in multicloud omgevingen. Hieronder vallen o.a. CloudIQ, flexibele cloud deployment met Cloud Edition en naadloze integratie met VMWare Cloud foundation.

Verdubbeling in verwerkingssnelheid

Deze generatie Unity’s beschikt t.o.v. de vorige generatie over aanzienlijk meer IOPS, drive en memory slots. Doordat de XT serie is uitgevoerd met dual socket controllers kan worden gerekend met tenminste een verdubbeling in verwerkingssnelheid.

De snelheidswinst is te o.a. te danken aan dat de Unity XT beschikt over dual socket contollers op basis van Intel nieuwere generatie CPU’s en een sterk gemoderniseerde deduplicatie methode.

Toekomstbestendige investering

Naast hierboven genoemde optimalisaties heeft Dell EMC er werk van gemaakt de Unity XT serie een future-proof investering te maken voor haar klanten. Door geheel verbeterde deduplicatie en compressie methodes zijn de Unity XT storage machines verzekerd van de hoogste data efficiëntie in de markt. Uitgevoerd als NVMe-ready storage array is het mogelijk het systeem nog verder te optimaliseren door een Low-Latency NVMe storage pool.

De Unity XT oplossingen zijn beschikbaar als all-flash en als SSD/disk hybride systemen, van beide groepen zijn 4 modellen uitgebracht:

Unity XT full flash Unity XT hybride
880F 880
680F 680
480F 480
380F 380

Prestaties Unity XT series onder de loep

Unity XT PureStorage Netapp
Systeem Efficiency 85% 65% 65%
DRR 3:1 3:1 3:1
Effectieve Cap. 255TB 195TB 195TB

Ultieme combinatie van eenvoud en prestaties

Door een zeer eenvoudige implementatie gecombineerd met hernieuwde nog betere prestaties is het mogelijk de Unity XT machines al binnen 25 minuten na ontvangst volledig operationeel te hebben. Doordat de Untiy XT series beschikken over een all-inclusive licentie model zijn alle functionaliteiten eenvoudig in gebruik te nemen.

 • Cloud based storage analytics, Thin provisioning, Unified management, Central management, Dynamic pools, forever snapshots and clones
 • File & block remote replication, inline compression and dedup, SDS, Cloud tiering & archiving
 • Anti-virus enabler, Data at rest encryption, QoS, File level retention, Virtualization integration, IP Multi tenancy.

Huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al ruim 15 jaar dé betrouwbare partner op het gebied van server– en storage-verhuur. Ook mogen we ons met trots Gold Partner en de officiële demopoolpartner van Dell EMC noemen. De gewenste Unity XT niet gevonden? Neem contact met ons op om samen op zoek te gaan naar de benodigde configuratie. Daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wat is het huurtarief?

Wij hanteren geen standaard huurtarief. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer ontvang ik de storage op locatie?

Vraag je een offerte aan op een werkdag? Dan kan je de gewenste storage binnen 24 uur verwachten. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.