storage Storage huren
Dell EMC

UNITY XT 480F ALL-FLASH

Dell EMC UNITY XT 480F ALL-FLASH huren

Dell EMC Unity XT 480F huren

De Dell EMC Unity XT 480F levert krachtige all-flash opslagcapaciteit, zeer toegankelijk en eenvoudig in te zetten in uw serverruimte of datacenter.

Specificaties Unity XT 480F

  • Tot 4PB capaciteit
  • Gecombineerde block en file storage
  • Geschikt voor multicloud
  • High end data services
  • Inline data reductie
  • NVMe-ready architectuur

Unity XT huren bij IRENT

Stel. Je wilt nieuwe systemen in je datacenter. Dan zijn er veel aspecten waar je rekening moet houden om een zo efficiënt mogelijk datacenter neer te zetten. Hoe ideaal zou het zijn als je een systeem een tijdje kan testen in je eigen omgeving om te kijken of het naar wens functioneert? Op deze manier voorkom je een grote investering in een systeem dat  achteraf gezien misschien niet geschikt is in jouw datacenter en ben je ervan verzekerd dat dit het systeem is dat goed in jouw specifieke infrastructuur past. Neem contact op met onze IT-specialisten en bespreek de mogelijkheden!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.