storage Storage huren
Dell EMC

Unity

Dell EMC Unity storage huren

De Dell EMC Unity All-Flash is in verschillende modellen te huur, zoals de Unity 350F, 450F, 550F en de 650F. Doe je bij ons een aanvraag, dan maken we binnen twee uur inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten. Dankzij onze voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, kan er indien nodig binnen 24 uur worden geleverd. De Unity All-Flash is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie geleverd.

Eenvoud, efficiëntie en kracht

Dell EMC Unity staat bekend om zijn eenvoud, efficiëntie en kracht, en is ontworpen om organisaties van elke omvang te voorzien van een moderne opslagoplossing die gemakkelijk te gebruiken, te beheren en te schalen is. Perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en kosteneffectieve manier om dataopslag te verbeteren. Hier zijn een aantal mooie eigenschappen:

 • Gebruikersvriendelijk beheer: Ontworpen met het oog op eenvoud, waardoor IT-teams van elke grootte en met verschillende vaardigheidsniveaus het systeem effectief kunnen beheren zonder ingewikkelde training.
 • Collectieve storage oplossing: Biedt zowel file- als block-opslagcapaciteiten binnen één platform, waardoor je flexibiliteit krijgt in het beheer van diverse data workloads en applicaties.
 • Geoptimaliseerde data efficiëntie: Geavanceerde deduplicatie, compressie en thin provisioning technologieën maximaliseren de opslagcapaciteit, verminderen de kosten en verbeteren de algehele efficiëntie van het datacenter.
 • Naadloze integratie met bestaande systemen: Unity’s compatibiliteit en integratiemogelijkheden maken het eenvoudig om te integreren met bestaande applicaties en infrastructuren, waardoor de overgang naar nieuwe technologieën soepel verloopt.
 • All-Flash en hybride configuraties: Afhankelijk van je specifieke behoeften, biedt Dell EMC Unity zowel all-flash arrays voor maximale prestaties als hybride arrays voor een evenwichtige combinatie van prestatie en capaciteit.
 • Geavanceerde beveiliging: Ingebouwde encryptie, snapshots en replicatie bieden robuuste beveiliging en bescherming voor je data, waardoor bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd.

Unity en Hardware as a Service

Heb je uitbreidings- of vervangingsbehoefte van je huidige storage-omgeving, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) geen optie? Kies dan voor het betalen per maand (OpEx), waarbij afschalen tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al ruim 15 jaar dé betrouwbare partner op het gebied van server– en storage-verhuur. Ook mogen we ons met trots Gold Partner en de officiële demopoolpartner van Dell EMC noemen. De gewenste Unity All-Flash niet gevonden? Neem contact met ons op om samen op zoek te gaan naar de benodigde configuratie. Contacteer ons!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

De huurperiode kan je bij IRENT zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wat is het huurtarief?

Wij hebben geen standaard huurtarief voor onze systemen. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer ontvang ik de storage op locatie?

Doe je een offerte aanvraag op een werkdag? Dan kan je al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.