storage Storage huren
Dell EMC

Unity

Unity

De Dell EMC Unity All-Flash is in verschillende modellen te huur, zoals de Unity 350F, 450F, 550F en de 650F. Doe je bij ons een aanvraag, dan maken we binnen twee uur inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten. Dankzij onze voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, kan er indien nodig binnen 24 uur worden geleverd. De Unity All-Flash is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie geleverd.

Heb je uitbreidings- of vervangingsbehoefte van je huidige storage-omgeving, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) geen optie? Kies dan voor het betalen per maand (OpEx), waarbij afschalen tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Dell EMC Unity huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al ruim 15 jaar dé betrouwbare partner op het gebied van server- en storage-verhuur. Ook mogen we ons met trots Gold Partner en de officiële demopoolpartner van Dell EMC noemen. De gewenste Unity All-Flash niet gevonden? Neem contact met ons op om samen op zoek te gaan naar de benodigde configuratie. Contacteer ons!

  • Europees verhuur marktleider van datacenter apparatuur
  • Ervaring in levering over de hele wereld
  • Voorraad van ruim € 15 miljoen aan IT infrastructuur
  • Demopool partner van Dell EMC, Lenovo en IBM
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.