storage Storage huren
Dell EMC

Unity 550F All-Flash

Dell EMC Unity 550F All-Flash huren

Dell EMC Unity 550F All-Flash huren

Tijdelijk Dell EMC Unity 550F All-Flash huren, leasen of as a service afnemen? IRENT levert op maat gemaakte systeemconfiguraties op locatie. Indien het een escalatie/calamiteit betreft en je snel vervangende systemen nodig hebt, is het huren van een Dell EMC Unity 550F een snelle, daadkrachtige en effectieve oplossing. Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

Unity 550F All-Flash huren bij IRENT

Overweeg jij om nieuwe Unity 550F systemen te plaatsen in je datacenter? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze systemen passen binnen jouw huidige datacenter. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op jouw toekomstvisie. Om te testen of de systemen aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Dan kun jij het Dell EMC Unity 550F All-Flash systeem zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de Unity 550F systemen van Dell EMC? Neem dan contact met ons op!

Unity 550F huren en aanvullende diensten

Naast het leveren van een op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van een Unity storage server van Dell EMC :

  1. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de 550F hardware onder een Hardware as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde;
  2. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
  3. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;
  4. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van systemen aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.