storage Storage huren
Dell EMC

VNX

Dell EMC VNX storage huren

Ons aanbod van Dell EMC VNX storage bestaat uit diverse modellen, zoals de VNX5200, VNX5400, VNX5600 en de VNX5800. Bij een aanvraag geven we je binnen twee uur duidelijkheid over wat je van ons kunt verwachten.

We hebben een voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in zowel flash als traditionele draaiende disken beschikbaar. Hierdoor kan een configuratie binnen 24 uur worden geleverd, op iedere gewenste locatie. Een VNX is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren.

Prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid

Deze veelzijdige opslagsystemen combineren krachtige en efficiënte hardware met intelligente software om zowel file (NAS) als block (SAN) dataopslag te ondersteunen. Een oplossing die uitmunt in prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor ondernemingen die hun data efficiënt willen beheren en beschermen.

 • Optimale prestaties en efficiëntie: Gebruik van de nieuwste technologieën zoals Flash, NL-SAS en SAS drives in combinatie met FAST (Fully Automated Storage Tiering) technologie. Deze combinatie zorgt ervoor dat je de hoogste prestaties voor je applicaties kunt behalen, terwijl de opslagkosten geoptimaliseerd worden.
 • Geavanceerde data services: Toegang tot een breed scala aan geavanceerde data services, waaronder snapshots, replicatie en geïntegreerde beveiliging, waarmee je data beschermd en beschikbaar blijft.
 • Eenvoudig beheer: De Unisphere-beheerinterface van VNX biedt een eenvoudige, intuïtieve gebruikerservaring die het beheer van opslag bronnen vereenvoudigt, van dagelijkse taken tot complexe configuraties.
 • Uitgebreide schaalbaarheid: De VNX-systemen zijn ontworpen om mee te groeien met je bedrijf. Ze bieden flexibele opties voor zowel uitbreiding van capaciteit als performance, zodat je systeem kan evolueren in lijn met je bedrijfsbehoeften.
 • Betrouwbaarheid en veerkracht: Een robuuste oplossing met ingebouwde veerkracht en redundantie om de beschikbaarheid van vertrouwelijke bedrijfsgegevens te waarborgen, zelfs in het geval van hardwarefouten of netwerkproblemen.

VNX en Hardware as a Service

Wil je je storage-capaciteit uitbreiden of moet deze vervangen worden, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet de meest geschikte optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OpEx) oplossing, waarbij het zelfs mogelijk is om binnen de contractperiode af te schalen.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé expert op verhuurgebied van server, storage en netwerkapparatuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Ook zijn we de officiële demopoolpartner van Dell EMC. Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag met het vinden van de VNX die past binnen jouw omgeving. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat is jullie huurtarief?

Wij hebben helaas geen standaard huurtarief. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wanneer ontvang ik de storage?

Wanneer jij een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.