storage Storage huren
Dell EMC

VNX

Dell EMC VNX

Ons aanbod van Dell EMC VNX storage bestaat uit diverse modellen, zoals de VNX5200, VNX5400, VNX5600 en de VNX5800. Bij een aanvraag geven we je binnen twee uur duidelijkheid over wat je van ons kunt verwachten. We hebben een voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in zowel flash als traditionele draaiende disken beschikbaar. Hierdoor kan een configuratie binnen 24 uur worden geleverd, op iedere gewenste locatie. Een VNX is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren.

VNX en Hardware as a Service

Wil je je storage-capaciteit uitbreiden of moet deze vervangen worden, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet de meest geschikte optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OpEx) oplossing, waarbij het zelfs mogelijk is om binnen de contractperiode af te schalen.

Dell EMC VNX huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé expert op verhuurgebied van server, storage en netwerkapparatuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Ook zijn we de officiële demopoolpartner van Dell EMC. Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag met het vinden van de VNX die past binnen jouw omgeving. Neem contact met ons op en daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.