storage Storage huren
Dell EMC

VNX5600

Dell EMC VNX5600 huren
 • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
 • Multi-vendor huren? Geen probleem!
 • Nood? Spoedlevering binnen 2u
 • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

EMC VNX5600 is een schaalbare multiprotocol storage lijn, met een groot aantal eigenschappen die jouw efficiency verhogen en jouw kosten verlagen. De VNX5600 wordt veelal ingezet voor organisaties met een middelgrote tot grote IT afdeling waar eisen met betrekking tot performance en schaalbaarheid belangrijker zijn. Denk hierbij aan het efficiënt opslaan en beheren van tientallen terrabytes tot in de pettabytes aan data.

Dell EMC VNX5600 huren

De Dell EMC VNX5600  is ontworpen op basis van een 2U node. De VNX5600 systemen ondersteunen zowel Block, File als VMware Virtual Volumes. De VNX5600 elimineert daarnaast alle traditionele storage-compromissen op performance, schaalbaarheid, efficiency en aanpasbaarheid.

Productkenmerken VNX5600

 • Tot wel 80 cores/ 2.4GHz
 • 1536 GB memory
 • Hogere uptime door “containerized” architectuur
 • All-inclusieve licentiering

Unieke punten VNX5600

 1. Scale up – Scale Out opties
 2. Live appliances updaten/toevoegen (geen down-time tijdens updates)
 3. NVMe,  SCM en Storage class memory

VNX5600 huren met additionele diensten

Bij IRENT klop je niet alleen aan voor de huur van een 7000T. Zo kun je ook kiezen voor additionele diensten. Zo heb jij nog de keuze uit:

 1. IT-support: deze leveren we standaard als 9X5 NDB response; waar nodig zijn extra supportlevels beschikbaar;
 2. Data wiping (GDPR): 100% veilige gegevensverwijdering, aantoonbaar middels een certificaat voor controlerende instanties;
 3. Gebruikte hardware verkopen (buyback): zodra de hardware die jij vervangt door de huur van de Dell EMC storage systemen overbodig wordt, koopt IRENT deze tegen een maximale restwaarde op;
 4. Extra IT-services: aanvullende service als ondersteuner bij o.a. installatie, implementatie en migratie.

VNX5600 huren bij IRENT

Overweeg je momenteel de aanschaf van een VNX5600? De aanschaf van een systeem moet altijd een weloverwogen keuze zijn. Een extra beetje zekerheid of bevestiging dat de systeemkeuze aansluit bij jouw wensen en toekomstvisie, is dan wel zo prettig. Met een Proof of Concept (PoC) kun je dit extra beetje zekerheid verkrijgen! Je test de storage systemen in jouw IT-omgeving, met je eigen workload. Zo weet je precies hoe de VNX5600 nodes zullen functioneren binnen jouw omgeving. Op zoek naar een specifieke 7000T configuratie? Onze IT-specialisten staan voor je klaar om een op maat gemaakte oplossing te bieden. Neem contact op voor meer informatie!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.