storage Storage huren
Dell EMC

XtremIO

Dell EMC XtremIO storage huren

Je hebt de keuze uit diverse storage-systemen van Dell EMC, waaronder de XtremIO en de XtremIO X2. Doe je bij ons een aanvraag, dan kan je binnen twee uur reactie verwachten. Met een voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, kan er indien gewenst binnen 24 uur worden geleverd. De storage server is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie geleverd.

Ontdek de kracht en flexibiliteit

Het huren van Dell EMC XtremIO storage biedt een oplossing die niet alleen state-of-the-art is, maar ook flexibel genoeg om aan te passen aan jouw veranderende behoeften. Of je nu een kleine onderneming leidt of deel uitmaakt van een grote organisatie, de manier waarop je jouw data beheert, kan het verschil betekenen tussen voorop lopen of achterblijven.

 • Submillisecond reactietijden: De unieke X-Brick architectuur en all-flash storage zorgen voor deze snelle toegangstijden, waardoor het ideaal is voor omgevingen waarin snelheid cruciaal is, zoals real-time data-analyse en online transaction processing (OLTP).
 • Inline datareductie: XtremIO maakt gebruik van real-time, altijd-aan datareductie technologieën, waaronder de-duplicatie en compressie, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Dit betekent meer efficiënte opslag en een lagere total cost of ownership (TCO).
 • Schaalbaarheid zonder disruptie: Je kunt capaciteit en prestaties onafhankelijk en on-the-fly toevoegen, zonder downtime of prestatievermindering.
 • Consistentie en voorspelbare prestaties: Uniforme prestaties, ongeacht de workload. Dit is cruciaal voor applicaties waarbij de prestatie direct invloed heeft op de eindgebruikerservaring.
 • Geavanceerde beveiliging: Robuuste gegevensbeveiliging en herstelopties, waaronder native array-gebaseerde replicatie en geïntegreerde snapshots, om bedrijfs vertrouwelijke gegevens te beschermen.

Dell EMC en Hardware as a Service

Is investeren in eigen apparatuur (CapEx niet de beste optie? Wij bieden een flexibel (OpEx) contract, waarbij afschalen tot de unieke mogelijkheden behoort.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server– en storage-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Ook zijn we Gold Partner en demopoolpartner van Dell EMC. Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag met het vinden van de XtremIO-configuratie die past binnen jouw omgeving. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat is het huurtarief?

Wij hanteren geen standaard huurtarief. Dat komt omdat het afhangt van diverse factoren zoals: De periode van huur en de soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wanneer ontvang ik de storage op locatie?

Wanneer jij een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.