storage Storage huren
Dell EMC

XtremIO

Dell EMC XtremIO huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

Dell EMC XtremIO huren

Het transformeren van je datacenter met Dell EMC  XtremIO kan jouw bedrijf volledig innoveren, en storage is de sleutel tot het versnellen van het hele operationele proces. Databases en analyses, zakelijke toepassingen, hybride cloud en gecombineerde workloads. Alles 360 ° IT- consolidatie en optimalisatie stuurt aan op behendigheid in je hele organisatie. Je bent in staat om te reageren, te anticiperen en te slagen op manieren die voorheen niet mogelijk waren. Hoe? Met XtremIO. ‘S werelds nummer 1, helemaal speciaal gebouwd, scale out, alle flash array aangedreven door Intel processors.

XtremIO huren en aanvullende diensten

Naast het leveren van een op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van de Dell XtremIO:

  1. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;
  2. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van systemen aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
  3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
  4. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de hardware onder een Hardware as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.

De XtremIO huren bij IRENT

Overweeg jij nieuwe Dell EMC XtremIO te plaatsen in je datacenter? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze systemen passen binnen jouw huidige datacenter. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op jouw toekomstvisie. Om te testen of de systemen aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept (PoC) aan. Dan kun jij de XtremIO storage zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de XtremIO storage server? Neem dan contact met ons op!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.