storage Storage huren
Kies je merk

HPE storage huren

Data is van onschatbare waarde voor je organisatie. Het is daarom belangrijk dat je hierop kunt vertrouwen. Altijd! IRENT beschikt over een ruime voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in zowel flash als traditionele draaiende disken, waardoor we bij een escalatie binnen 24 uur de juiste HPE storage kunnen leveren. Ook bij geplande IT-projecten – denk aan een migratie of firmware-upgrade – leveren wij de op maat gemaakte storage-oplossing.

Data effeciënter, veiliger en met meer flexibiliteit beheren

Hewlett Packard Enterprise (HPE) biedt een breed scala aan data opslag oplossingen die zijn ontworpen om bedrijven van elke grootte te helpen hun data efficiënter, veiliger en met meer flexibiliteit te beheren. Van high-performance all-flash arrays tot veelzijdige hybride en secundaire opslagsystemen, HPE Storage zet de standaard voor innovatie en waarde in de industrie. Hier volgen enkele van de kenmerken en voordelen:

 • Toonaangevende innovatie: De storage is voortdurend in ontwikkeling, met een focus op het integreren van de nieuwste technologieën zoals AI-gestuurde operaties en predictive analytics om de prestaties te optimaliseren en downtime te minimaliseren.
 • Optimale prestaties en efficiëntie: Met een reeks all-flash en hybride storage-oplossingen biedt HPE de snelheid en responsiviteit die nodig is voor de meest veeleisende workloads, terwijl geavanceerde datareductie technologieën de opslag efficiëntie maximaliseren.
 • Schaalbaar en flexibel: HPE’s benadering stelt bedrijven in staat om hun storage precies af te stemmen op hun behoeften, met de mogelijkheid om eenvoudig op en af te schalen.
 • Dataveiligheid: Het biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder encryptie en immuunsystemen tegen ransomware, om de data te beschermen tegen externe bedreigingen en interne risico’s.
 • Naadloze integratie: Het maakt een soepele integratie met de cloud mogelijk, waardoor klanten kunnen profiteren van de flexibiliteit van cloud storage terwijl ze tegelijkertijd hun on-premise data beveiligen en beheren.
 • Gebruiksvriendelijk beheer: Met intuïtieve management tools zoals HPE InfoSight, biedt HPE Storage autonome operaties, predictive analytics en een AI-gestuurde ervaring die het beheer van storage infrastructuren vereenvoudigt.
 • Duurzaamheid en energie-efficiëntie: HPE zet zich in voor duurzaamheid, met energie-efficiënte storage-oplossingen die helpen de operationele kosten te verlagen en de impact op het milieu te minimaliseren.

HPE storage en HaaS

Wil je je investeringsrisico tot het minimum beperken? Dan kun je bij IRENT een Proof of Concept (PoC) afnemen. Zo kun je de nieuwste HPE-technologie eerst met je eigen workload en in je eigen omgeving testen. Op deze manier weet je zeker dat de apparatuur binnen je IT-infrastructuur past en voldoet aan jouw eisen.

Groeit je storage-behoefte, maar is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tot de unieke mogelijkheden behoort.

Flexibel leasen

Binnen twee uur ontvang je van onze IT-specialisten een voorstel. We maken inzichtelijk wat je kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering. Is het voorstel naar wens? Dan wordt de op maat gemaakte HPE storage-configuratie op elke gewenste locatie en indien nodig binnen 24 uur bij je afgeleverd. Je kunt onze storage-oplossingen per dag, week of maand huren.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server– en storage-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. We werken nauw samen met Hewlett Packard Enterprise en leveren verschillende oplossingen, waaronder de storage-oplossingen HPE MSA en HPE 3PAR. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.