storage Storage huren
Kies je merk

HPE storage huren

Data is van onschatbare waarde voor je organisatie. Het is daarom belangrijk dat je hierop kunt vertrouwen. Altijd! IRENT beschikt over een ruime voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in zowel flash als traditionele draaiende disken, waardoor we bij een escalatie binnen 24 uur de juiste HPE storage kunnen leveren. Ook bij geplande IT-projecten – denk aan een migratie of firmware-upgrade – leveren wij de op maat gemaakte storage-oplossing.

HPE storage en HaaS

Wil je je investeringsrisico tot het minimum beperken? Dan kun je bij IRENT een Proof of Concept (PoC) afnemen. Zo kun je de nieuwste HPE-technologie eerst met je eigen workload en in je eigen omgeving testen. Op deze manier weet je zeker dat de apparatuur binnen je IT-infrastructuur past en voldoet aan jouw eisen. Groeit je storage-behoefte, maar is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tot de unieke mogelijkheden behoort.

Flexibel HPE storage huren

Binnen twee uur ontvang je van onze IT-specialisten een voorstel. We maken inzichtelijk wat je kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering. Is het voorstel naar wens? Dan wordt de op maat gemaakte HPE storage-configuratie op elke gewenste locatie en indien nodig binnen 24 uur bij je afgeleverd. Je kunt onze storage-oplossingen per dag, week of maand huren.

HPE storage huren van IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server- en storage-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. We werken nauw samen met Hewlett Packard Enterprise en leveren verschillende oplossingen, waaronder de storage-oplossingen HPE MSA en HPE 3PAR. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.