storage Storage huren
Kies je merk

HPE storage huren

Data is van onschatbare waarde voor je organisatie. Het is daarom belangrijk dat je hierop kunt vertrouwen. Altijd! IRENT beschikt over een ruime voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in zowel flash als traditionele draaiende disken, waardoor we bij een escalatie binnen 24 uur de juiste HPE storage kunnen leveren. Ook bij geplande IT-projecten – denk aan een migratie of firmware-upgrade – leveren wij de op maat gemaakte storage-oplossing.

HPE storage en HaaS

Wil je je investeringsrisico tot het minimum beperken? Dan kun je bij IRENT een Proof of Concept (PoC) afnemen. Zo kun je de nieuwste HPE-technologie eerst met je eigen workload en in je eigen omgeving testen. Op deze manier weet je zeker dat de apparatuur binnen je IT-infrastructuur past en voldoet aan jouw eisen. Groeit je storage-behoefte, maar is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tot de unieke mogelijkheden behoort.

Flexibel HPE storage huren

Binnen twee uur ontvang je van onze IT-specialisten een voorstel. We maken inzichtelijk wat je kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering. Is het voorstel naar wens? Dan wordt de op maat gemaakte HPE storage-configuratie op elke gewenste locatie en indien nodig binnen 24 uur bij je afgeleverd. Je kunt onze storage-oplossingen per dag, week of maand huren.

HPE storage huren van IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server– en storage-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. We werken nauw samen met Hewlett Packard Enterprise en leveren verschillende oplossingen, waaronder de storage-oplossingen HPE MSA en HPE 3PAR. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
  6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
  7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.