storage Storage huren
Hewlett Packard Enterprise

3PAR

HPE 3Par huren

Ons aanbod van HPE 3PAR storage-systemen bestaat uit onder andere de 3PAR 7200, 7400, 8200 en de 8400. Doe je bij ons een aanvraag, dan kan je binnen twee uur reactie verwachten. We hebben een voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in zowel flash als traditionele draaiende disken. Hierdoor kan een configuratie binnen 24 uur op iedere gewenste locatie worden geleverd. Een 3PAR is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren.

Datacenter moderniseren en klaar maken voor de toekomst

HPE 3PAR Storage biedt een flexibele, high-performance opslagoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de dynamische en groeiende behoeften van moderne datacenters. Deze systemen zijn gebouwd om de efficiëntie te maximaliseren, de complexiteit te verminderen en de data mobiliteit te verbeteren. Ideaal voor ondernemingen die hun IT-infrastructuur willen optimaliseren. Hier een aantal mooie kenmerken en voordelen:

 • Opslag met meerdere protocollen: HPE 3PAR biedt Tier 1 all-flash en hybride opslagoplossingen die zowel block-, file- als object opslag ondersteunen. Hierdoor wordt er een veelzijdige en flexibele opslag omgeving gecreëerd.
 • Autonome opslagbeheer: Met de AI-gedreven HPE InfoSight biedt 3PAR proactief beheer en voorspellende analytics, waardoor potentiële problemen worden voorkomen voordat ze impact hebben op de bedrijfsvoering.
 • Beschikbaarheid en duurzaamheid: Ontworpen voor applicaties, biedt deze storage oplossing een uitzonderlijk niveau van beschikbaarheid en betrouwbaarheid, met functies zoals Peer Persistence voor geografische redundantie.
 • Data mobiliteit en -efficiëntie: Het optimaliseert de automatisering van opslag en data-efficiëntie met technologieën zoals thin provisioning, deduplicatie en compressie. Hierdoor kunnen opslagkosten worden verlaagd en prestaties worden verbeterd.
 • Schaalbaarheid: Het stelt organisaties in staat om hun opslagsystemen naadloos en zonder onderbreking te schalen.
 • Databescherming: Met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals versleuteling en geavanceerde dataverlies preventie wordt er gezorgd voor bescherming en veiligheid van vertrouwelijke data.
 • Soepele integratie cloud omgevingen: Het faciliteert een soepele integratie met hybride cloud omgevingen. Hierdoor zijn organisaties flexibel om workloads en data tussen on-premise en cloud platformen te verplaatsen, afhankelijk van de bedrijfsbehoeften.

Flexibel leasen

Wil je je storage-capaciteit uitbreiden of vervangen, maar is aankopen (CapEx) niet de beste optie? Kies dan voor het betalen per maand (OpEX), waarbij het zelfs mogelijk is om binnen de contractperiode af te schalen.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé expert op verhuurgebied van server, storage en netwerkoplossingen. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. We werken nauw samen met Hewlett Packard Enterprise en faciliteren HPE bij diverse projecten. Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag met het vinden van de 3PAR die past binnen jouw omgeving. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wat is het huurtarief?

Wij kunnen helaas geen standaard huurtarief vastleggen van een storage. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer ontvang ik de storage als ik vandaag bestel?

Wanneer jij een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.