storage Storage huren
Hewlett Packard Enterprise

Apollo

HPE Apollo huren

Ben jij vanwege onvoorziene omstandigheden, zoals een escalatie of calamiteit, tijdelijk op zoek naar een HPE Apollo? Door een HPE Apollo storage te huren bij IRENT, draaien jouw systemen binnen 24 uur op volle kracht. Hiermee biedt IRENT met HPE storage een buitengewoon snelle oplossing voor escalaties binnen jouw IT infrastructuur.

Geavanceerde technologieën met schaalbaarheid en efficiëntie

HPE Apollo Storage biedt een high-density, schaalbare opslagoplossing die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van high-performance computing (HPC), big data analytics, en object storage. Deze systemen combineren geavanceerde technologieën met extreme schaalbaarheid en efficiëntie, waardoor ze ideaal zijn voor organisaties die enorme hoeveelheden data verwerken en opslaan. Hier zijn enkele kenmerkende voordelen:

 • High-density opslag: De systemen maximaliseren de opslagdichtheid, waardoor ze een grote hoeveelheid data kunnen huisvesten in een compacte form factor. Dit is cruciaal voor datacenters die ruimte-efficiëntie en schaalbaarheid hoog in het vaandel dragen.
 • Uitzonderlijke prestaties: Ontworpen voor snelheid en efficiëntie, leveren de storage oplossingen de prestaties die nodig zijn voor de meest veeleisende workloads, van complexe wetenschappelijke berekeningen tot real-time data-analyse.
 • Schaalbaarheid en flexibiliteit: Met de mogelijkheid om zowel verticaal als horizontaal te schalen, biedt Apollo een flexibele opslagoplossing die kan groeien met uw organisatie, zonder in te leveren op het gebied van prestaties of efficiëntie.
 • Geoptimaliseerd energieverbruik: De storage systemen zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie, waardoor ze de operationele kosten kunnen verlagen en de impact op het milieu minimaliseren, terwijl ze superieure prestaties leveren.
 • Geavanceerd beheer en beveiliging: Uitgerust met toonaangevende beheertools en beveiligingsfuncties, zorgen Apollo systemen voor eenvoudig beheer en robuuste bescherming van de data, wat essentieel is in een tijdperk waarin data de meest waardevolle asset is.
 • Veelzijdigheid in toepassing: De systemen kunnen worden ingezet voor een breed scala aan toepassingen, en zijn daarom een veelzijdige keuze voor diverse industrieën.

Apollo met additionele diensten

Bij IRENT ben je niet alleen aan het juiste adres voor de huur van een Apollo storage server. Wij bieden namelijk nog additionele diensten aan. Zo heb jij de keuze uit:

 1. Gebruikte hardware verkopen (buyback): zodra de hardware die jij vervangt door de huur van een MSA overbodig wordt, koopt IRENT deze tegen een maximale restwaarde op;
 2. Extra IT-services: aanvullende service als ondersteuner bij o.a. installatie, implementatie en migratie;
 3. IT-support: deze leveren we standaard als 9X5 NDB response; waar nodig zijn extra supportlevels beschikbaar;
 4. Data wiping (GDPR): 100% veilige gegevensverwijdering, aantoonbaar middels een certificaat voor controlerende instanties.

Huren bij IRENT

Het kiezen voor een server zoals de Apollo is een belangrijke keuze. Dat snapt IRENT als geen ander. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Zo kun jij een HPE Apollo systemen eerst uitgebreid testen in je eigen IT-omgeving. Daarmee is het direct duidelijk of alle systemen naar wens functioneren. Ook kijken we zo vooruit: past deze serveroplossing bij jouw toekomstvisie?

Wil jij graag meer informatie over het huren van een Apollo of ben jij op zoek naar een sparringpartner? De IT-specialisten van IRENT staan dan uiteraard voor je klaar! Neem snel contact met ons op.

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wat is jullie huurtarief?

Wij kunnen helaas geen standaard huurtarief vastleggen van een storage. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer ontvang ik de storage op locatie?

Wanneer jij een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.