storage Storage huren
Hewlett Packard Enterprise

MSA

HPE MSA

Wij verhuren diverse HPE MSA-systemen, zoals de MSA 2052, 2050, 2042 en de 2040. Bij een aanvraag maken we binnen twee uur inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten. Dankzij de voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, kan er indien nodig binnen 24 uur worden geleverd. De MSA is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie geleverd.

MSA en Hardware as a Service

Wil je je storage-capaciteit vervangen of uitbreiden, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEX) geen goede optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OpEX) oplossing. Er bestaat een contractvorm waarbij het zelfs mogelijk is om binnen het contract af te schalen.

HPE MSA huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al ruim 15 jaar dé betrouwbare partner op het gebied van server- en storage-verhuur. We werken nauw samen met Hewlett Packard Enterprise en faciliteren HPE bij diverse projecten. De gewenste MSA niet gevonden? Laat het ons weten. Dan gaan we voor jou aan de slag om de juiste configuratie te creëren. Contacteer ons en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur. Ook de allernieuwste technologie
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement 
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.