storage Storage huren
Hewlett Packard Enterprise

MSA

HPE MSA huren

Wij verhuren diverse HPE MSA-systemen, zoals de MSA 2052, 2050, 2042 en de 2040. Bij een aanvraag maken we binnen twee uur inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten. Dankzij de voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, kan er indien nodig binnen 24 uur worden geleverd. De MSA is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie geleverd.

Kosteneffectieve en high-performance opslagoplossing

HPE MSA Storage, bekend als de Modular Smart Array, biedt een kosteneffectieve, high-performance opslagoplossing die speciaal is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven. Deze opslagsystemen combineren eenvoud in beheer met een set functies om zowel flexibiliteit als betrouwbaarheid te bieden. Hier zijn een aantal mooie eigenschappen en voordelen:

 • Eenvoud en gebruiksgemak: MSA is ontworpen met het oog op eenvoud, waardoor het beheren van uw opslaginfrastructuur moeiteloos verloopt, zelfs voor organisaties met beperkte IT-middelen.
 • Kosteneffectieve prestaties: Met een focus op betaalbare prestaties biedt HPE MSA all-flash en hybride configuraties die de snelheid en efficiëntie leveren die nodig zijn voor bedrijfskritieke applicaties, zonder de bank te breken.
 • Schaalbaarheid voor groei: Deze storage oplossing biedt een naadloze schaalbaarheid, waardoor bedrijven hun opslagcapaciteit eenvoudig kunnen uitbreiden naarmate hun data-eisen groeien. Dit zorgt voor een toekomstbestendige opslagoplossing die met het bedrijf meegroeit.
 • Geavanceerde dataprotectie: Met ingebouwde snapshot- en volume-kopieerfuncties biedt het databescherming en herstelmogelijkheden, essentieel voor het waarborgen van de integriteit en beschikbaarheid van de gevoelige data.
 • Flexibele connectiviteit opties: Het ondersteunt een breed scala aan connectiviteit opties, waaronder Fibre Channel, iSCSI en SAS, wat zorgt voor compatibiliteit en flexibiliteit in diverse IT-omgevingen.
 • Energie-efficiëntie: Ontworpen met het oog op duurzaamheid, gebruiken HPE systemen minder energie dan traditionele opslagsystemen. Dit helpt bij het verminderen van operationele kosten en de ecologische voetafdruk van het datacenter.
 • Intuïtief management: Met de gebruiksvriendelijke HPE Management Console kunnen gebruikers hun opslagsystemen eenvoudig configureren, beheren en monitoren, waardoor de complexiteit van opslagbeheer wordt verminderd.

MSA en Hardware as a Service

Wil je je storage-capaciteit vervangen of uitbreiden, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEX) geen goede optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OpEX) oplossing. Er bestaat een contractvorm waarbij het zelfs mogelijk is om binnen het contract af te schalen.

Huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al ruim 15 jaar dé betrouwbare partner op het gebied van server– en storage-verhuur. We werken nauw samen met Hewlett Packard Enterprise en faciliteren HPE bij diverse projecten. De gewenste MSA niet gevonden? Laat het ons weten. Dan gaan we voor jou aan de slag om de juiste configuratie te creëren. Contacteer ons en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wat is jullie huurtarief?

Wij kunnen helaas geen standaard huurtarief vastleggen van een storage. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer ontvang ik de storage?

Wanneer jij een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.