storage Storage huren
Hewlett Packard Enterprise

MSA 2040

Hewlett Packard Enterprise MSA 2040 huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

HPE MSA 2040 huren

De HPE MSA 2040 Storage arrays zijn gepositioneerd om een uitstekende waarde voor klanten, nog betere prestaties en daarnaast initiatieven zoals consolidatie en virtualisatie te bieden.
De MSA 2040 maakt gebruik van een nieuwe, vierde generatie, controller architectuur met meer processing resources, 4GB data cache en 2GB systeemgeheugen per controller en vier host-poorten per controller standaard.
De controller architectuur levert ongelooflijke prestaties en stelt gebruikers in staat om alle voordelen van de nieuwste technologieën voor de opslag, zoals SSD’s te gebruiken.

MSA huren bij IRENT

Het aanschaffen van nieuwe IT-systemen is een grote investering en bepaalt de vormgeving van jouw IT-omgeving vaak voor enkele jaren. Zeker zijn van je keuze is dus wel zo prettig. Om deze reden faciliteert IRENT Proof of Concepts. Op die manier kun je deze beoogde zekerheid krijgen door de MSA te testen in je eigen omgeving. Benieuwd hoe de MSA 2040 kan bijdragen aan een optimalisatieslag binnen jouw datacenter? Test het dan zelf met een Proof of Concept. Contacteer onze IT-specialisten voor meer informatie.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.