storage Storage huren
Hewlett Packard Enterprise

MSA 2050

Hewlett Packard Enterprise MSA 2050 huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

HPE MSA 2050 huren

Op zoek naar betaalbare en hoogwaardige gedeelde opslag? De HPE MSA 2050 SAN Storage is een flash-ready systeem dat is ontworpen voor betaalbare applicatieversnelling. Deze is ideaal voor kleine en externe kantoorimplementaties.

Kenmerken van de 2050

De MSA 2050 het biedt je de combinatie van eenvoud en flexibiliteit om nu te groeien en geavanceerde functies die je misschien niet zou verwachten in een instapmodel. Start kleinschalig en schaal zoals nodig met elke combinatie van solid state schijven (SSD), high-performance enterprise-schijven of goedkopere midline SAS-gebaseerde schijven. HPE MSA 2050 SAN Storage is al acht jaar lang het toonaangevende platform voor Fibre Channel (FC) voor instapopslag, met bijna 500.000 verkochte systemen wereldwijd1. Levert 2x hogere prestaties[2] dan de vorige generatie voor dezelfde prijs en levert meer dan 200.000 IOPS. Het is een zeer eenvoudige en betaalbare flash-ready opslag die u helpt de meeste prestaties te leveren tegen de laagste kosten.

MSA huren bij IRENT

Overweeg je de aanschaf of lease van een MSA 2050? En zou je graag de systemen eerst uittesten in je eigen IT-omgeving? Een Proof of Concept biedt je de mogelijkheid om de 2050 systemen te testen in je eigen infrastructuur met je huidige workload. Zo kom je er direct achter of het MSA systeem aan jouw wensen en verwachtingen voldoet. Contacteer onze IT-specialisten voor meer informatie.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.